2014-03-01 22:49:26
Φωτογραφία για ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ
Ο Μίτσελ ζητά έλεγχο του αγώνα και κατοχή μπάλας από το ξεκίνημα αλλά και ένα γρήγορο γκολ, ενώ τα κίνητρα των παικτών του είναι πολλά.

Ο Ισπανός τεχνικός που πριν από κάθε παιχνίδι έχει στον προπονητικό του προγραμματισμό και την βιντεοθεραπεία και την ανάλυση του αντιπάλου δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά ειδικά ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του εξάλλου είναι πιο ψυχωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ και θέλουν να επαναλάβουν μία εμφάνιση σαν και εκείνη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Θέλω από εσάς να ελέγξετε τον άξονα του Παναθηναϊκού και παράλληλα να μπλοκάρετε τα άκρα του. Πρέπει να έχουμε από την αρχή και κατοχή μπάλας και πρωτοβουλία κινήσεων. Το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο και εμείς χρειαζόμαστε ένα δυναμικό ξεκίνημα και ένα γρήγορο γκολ», διευκρίνιζε ο Μίτσελ που συζήτησε αρκετά για τον αγώνα και με τους συνεργάτες του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει στο μυαλό του και την σημασία μίας τέτοιας νίκης για τον κόσμο μόλις λίγες ημέρες μετά την τεράστια επιτυχία κόντρα στη Γιουνάιτεντ
. Ο Μίτσελ στοχεύσει στο να παίξουν ξανά οι ποδοσφαιριστές του εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να πάρουν το τρίποντο, το οποίο θα είναι και ψυχολογικής αξίας, ενώ εάν ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει αυτήν την αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι στέφονται και μαθηματικά πρωταθλητές!

Τα κίνητρα για τους παίκτες του Ολυμπιακού λοιπόν είναι πάρα πολλά. Αφενός μεν υπάρχει το γόητρο για καλή εμφάνιση και νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου και αφετέρου δε η δυνατότητα για μαθηματική κατάκτηση του τίτλου (που θα συνοδευτεί με νέο ρεκόρ, δηλαδή το ταχύτερο μαθηματικά πρωτάθλημα), αλλά και περαιτέρω... εκτόξευση της υπάρχουσας διαφοράς.

Επίσης στο Λιμάνι θέλουν και το αήττητο στην έδρα τους και το αήττητο στο πρωτάθλημα, ενώ παίκτες και τεχνικό ε[ιτελείο θέλουν να ευχαριστήσουν όσο περισσότερο μπορέσουν τον κόσμο τους παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα και παίρνοντας τη νίκη σε μία ευρωπαϊκή εβδομάδα που κύλησε εξαιρετικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ