2014-03-02 00:47:17
Φωτογραφία για Στα χνάρια της Ρούμπι η Κιμ Καρντάσιαν
Επίσημη καλεσμένη του Αυστριακού επιχειρηματία Ρίχαρντ Λούγκνερ, η Κιμ Καρντάσιαν έκλεψε τις εντυπώσεις ως το πιο διάσημο πρόσωπο στον ετήσιο χορό στην Όπερα της Βιέννης.

Όλη η αφρόκρεμα της αυστριακής κοινωνίας βρέθηκε στην κεντρική αίθουσα της Όπερας και χόρεψε υπό τους ήχους του βαλς. Επιχειρηματίες, πολιτικοί, σοσιαλιτέ... και ποιος δεν ήταν εκεί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρίχαρντ Λούγκνερ είναι ο επιχειρηματίας που είχε πληρώσει ένα αξιοσέβαστο ποσό για να τον συνοδεύσει στον χορό η πέτρα του σκανδάλου στην υπόθεση Ρούμπιγκεϊτ, Ρούμπι Καρίμα.

Φέτος επέλεξε την Κιμ Καρντάσιαν την οποίο ακολούθησε και η μητέρα της ως μάνατζέρ της Κρις Τζένερ. Λέγεται ότι η Κιμ έλαβε 500.000 δολάρια για να αποδεχθεί την πρόσκληση, αλλά τελικά ο επιχειρηματίας δεν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνεργασία τους, καθώς χαρακτήρισε την Κιμ "ενοχλητική".

Επίσης, δήλωσε ότι η τηλεπερσόνα που έπρεπε να κάνει και μια φωτογράφηση στο εμπορικό του κέντρο, δεν ακολουθούσε τις οδηγίες που της έδιναν και δεν έκανε ό,τι της ζητήθηκε.


Από την πλευρά της και η Κιμ έμεινε πολύ δυσαρεστημένη από αυτήν τη συνεργασία, λέγοντας στους ανθρώπους της ότι ο Λούγκνερ συνεχώς την έπιανε, ήταν επιθετικός και της ζητούσε επιμόνως να διώξει την ασφάλειά της για να μείνουν μόνοι οι δυο τους.

Το ποτήρι ξεχείλισε για την Κιμ όταν ένας από τους προσκεκλημένους φορώντας μάσκα ενός μαύρου ανθρώπου άρχισε να μιμείται τον αρραβωνιαστικό της Kanye West. Στη συνέχεια ένας άλλος έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο και η Κιμ τους έδειξε την πλάτη της αποχωρώντας από την εκδήλωση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ