2014-03-02 15:33:22
Φωτογραφία για Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας
Σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποίησε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα “Φίλων και Θαυμαστών Στέλιου Καζαντζίδη”, στην λεωφόρο Αιαντείου, ο εθελοντικός Σύλλογος κοινωνικής αλληλεγγύης “Δυνάμεις Εθελοντών Σαλαμίνας”, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας, και ταυτόχρονα την γιορτή για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Συλλόγου.

Την πρωτοχρονιάτικη πίττα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος π. Παναγιώτης Μούλτος, παρουσία εκπρόσωπων των αρχών του νησιού, της τοπικής αυτοδιοίκησης, του πολιτικού κόσμου και της εθελοντικής κοινότητας.

Προηγήθηκε η ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου Ηλία Φρίμα, που αναφέρθηκε στους σκοπούς και τους στόχους του Συλλόγου. Στην συνέχεια ο Γραμματέας του Συλλόγου Γιάννης Γαβρίλης, ανέπτυξε αναλυτικά τις δράσεις που πραγματοποίησε ο Σύλλογος στους δεκατέσσερις μήνες της έως τώρα ύπαρξης του και αναφέρθηκε στις εκπαιδεύσεις που έχουν ήδη λάβει τα μέλη του Συλλόγου αλλά και σε αυτές που πρόκειται να λάβουν στο άμεσο μέλλον.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Βουδούρης, ο αναπληρωτής Δήμαρχος Πέτρος Παπαθεοχάρης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γρηγόρης Καπετανάκης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Φουρίκης, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Βασιλείου, η υποψήφιες Δήμαρχοι Ρούλα Νάννου και Δέσποινα Καρούση, ο πρώην Δήμαρχος Θανάσης Μακρής, οι πρώην Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Σαλαμίνας Καίτη Αγγουράκη και Αιαντείου Γιάννης Μπούτσης, πολλοί Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι εν ενεργεία αλλά και υποψήφιοι των επικειμένων εκλογών.

Ακόμη παραβρέθηκαν ο Διοικητής του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά Γιώργος Γερακάρης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαλαμίνας Παναγιώτης Αράπης, η Διοικητής του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Σαλαμίνας Κατερίνα Τσάλη, οι εκπρόσωποι της ΟΕΕΣΣ Κώστας Κιούσης και Κώστας Κορομυτίδης, οι Πρόεδροι των ναυταθλητικών Ομίλων Βουρκαρίου Γιώργος Γενηκαλιώτης και Γυάλας Πέτρος Μερκούρης, ο τοπικός Έφορος Προσκόπων Σαλαμίνας Γιάννης Αρμενάκης και ο αναπληρωτής Τοπικός Έφορος Σταύρος Κουτσούκος, εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου καθώς και δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές του Συλλόγου.

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία στην εκδήλωση αντιπροσωπειών από τις άλλες εθελοντικές οργανώσεις του νησιού -και όχι μόνο-, από τον “Όμιλο Φίλων του Δάσους” -κλιμάκιο Σαλαμίνας, το “Εθελοντικό Σώμα Σαλαμίνας Αντιμετώπισης Καταστροφών”, τις εθελοντικές ομάδες των Μεγάρων “Σώμα Έρευνας Διάσωσης” και “Κούρος”, την “ΕΔΟΚ Κορυδαλλού” και τους “Σαμαρείτες” του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ