2014-03-02 19:56:42
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή – Με υποψήφιους δημάρχους σε όλους του Δήμους...!!!
Η Χρυσή Αυγή επιδιώκει νε έχει υποψηφίους Δημάρχους σε όλους τους Δήμους της χώρας και κυρίως του λεκανοπεδίου Αττικής.

Προχθές έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τον Καλλικρατικό Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος".

 

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Γρηγόρης Γερακόπουλος ζήτησε την στήριξη των Ελλήνων δημοτών για να μπορέσει η "Ελληνική Αυγή" να αγωνιστεί για το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον του δημότη και τόνισε ότι πρώτιστο μέλημα της παράταξής του θα είναι η διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στα πεπραγμένα του Δήμου.

Στην εκδήλώση μίλησαν επίσης, η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Μοσχοπούλου κι ο  υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αδαμάντιος Σωτηρόπουλος,

 

Στην εκδήλωση πέρα από τους υποψηφίους, έδωσαν το παρόν κι οι Βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Ευγενία Χρήστου.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα τρίψουμε στα μούτρα των τοκογλύφων τα ανθελληνικά μνημόνια! Τελικός κριτής είναι ο Έλληνας πολίτης, ο Έλληνας δημότης που θα δώσει την δύναμη στην Ελληνική Αυγή να «καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία! Την ίδια ώρα που τα γραφεία της Ν.Δ. ερημώνουν, τα γραφεία της Χρυσής Αυγής αποδεικνύονται πολύ μικρά για να χωρέσουν τους Έλληνες που εμπιστεύονται το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα!»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Ηλίας Παναγιώταρος, υπενθύμισε τις ανίερες συμμαχίες του «εθνικού εργολάβου» Μπόμπολα με την συγκυβέρνηση των επικίνδυνων για το «δωράκι» που θα λάβει με την ανάθεση της αποκομιδής και την εκμετάλλευση των απορριμμάτων.

Η  υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Ευγενία Χρήστου αναφέρθηκε στις χιλιάδες αυτοκτονίες των Ελλήνων, απότοκο της εφαρμογής των ανθελληνικών μνημονίων και της προσπάθειας ποδηγέτησης της Χώρας από τα άνομα συμφέροντα.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ