2014-03-03 11:54:10
Φωτογραφία για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ... ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Π. Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Αγνώριστος θα εμφανιστεί στο κλειστό της Περιβόλας ο Ολυμπιακός, για τον εκτός έδρας αγώνα του με τον Απόλλωνα Πατρών.

Στην αναμέτρηση που ρίχνει σήμερα (17.00, Novasports 1) την αυλαία της 20ής αγωνιστικής της Α1 οι πρωταθλητές Ευρώπης θα επιχειρήσουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα τους στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, για την Ευρωλίγκα. Η αποστολή βρίσκεται από χθες (02/3) στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αφήνει εκτός -για ξεχωριστό λόγο τον καθένα- το Βασίλη Σπανούλη, τον Τζαμάριο Μουν, το Μίρσα Μπέγκιτς, το Δημήτρη Κατσίβελη, τον Μπρεντ Πέτγουεϊ και φυσικά το νεοαποκτηθέντα Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Οι ερυθρόλευκοι δεν υποτιμούν τον αντίπαλό τους. Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να είναι μεγάλη, ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Βετούλα εμφανίζονται μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο εντός έδρας. Θα παίξουν χωρίς άγχος, αφού δεν έχουν τίποτα να χάσουν, και χωρίς απουσίες.

Ο Απόλλωνας Πατρών έχει ανεβασμένη ψυχολογία από το μεγάλο «διπλό» που πέτυχε μία εβδομάδα πριν στο «Nick Galis Hall», απέναντι στον Άρη και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη, γράφοντας ιστορία, καθώς δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει τον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ