2014-03-03 12:48:14
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΑΪΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΧΩΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Πολλά άρθρα υπάρχουν στον διεθνή Τύπο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκός και το "gazzetta.gr" καταγράφει τι γράφουν για τον Ολαϊτάν, τον Αναστασίου και το 3-0!

Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμά του:

Το γερμανικό Kicker έχει τίτλο «Ο Παναθηναϊκός χάλασε το πάρτι του Ολυμπιακού» και αναφέρει ότι «πέντε μέρες μετά την εκπληκτική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη ήττα στην εγχώρια Σούπερ Λίγκα, με δύο γκολ να τα πετυχαίνουν πρώην παίκτες της Μπουντεσλίγκα, ο Πράνιτς και ο Μπεργκ».

Η Equipe αναφέρει, «Ο Παναθηναϊκός παγίδεψε τον Ολυμπιακό» και ξεκινάει το άρθρο με την αναφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Πέντε μόνο ημέρες μετά τη νίκη του στο Τσάμπιονς Λιγκ με 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο πρωτάθλημα από τον ιστορικό αντίπαλο του, τον Παναθηναϊκό».

Το Eurosport γράφει: «Ο Παναθηναϊκός τελείωσε το αήττητο σερί του Ολυμπιακού» και προσθέτει «οι ελπίδες του Ολυμπιακού για μια σεζόν χωρίς ήττα τελείωσαν όταν έχασε απροσδόκητα από τον Παναθηναϊκό με 3-0»


Η Marca γράφει: «Ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού, κατέρρευσε σε ένα γεμάτο αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Στο 36ο λεπτό, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας που προπονεί ο Μίτσελ, έπεσε κάτω και χρειάστηκε να αντικατασταθεί από τον Νέλσον Βαλντέζ».

Η επίσης ισπανική UltimaHora γράφει «Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού» και προσθέτει ότι ο Ολυμπιακός του Μίτσελ γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν.

Η Mundo Deportivo αναφέρει: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ανέβαλε τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό του Μίτσελ, που υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν».

Το ντέρμπι έφτασε μέχρι και τη Νιγηρία λόγω Ολαϊτάν με την DailyPost Nigeria να γράφει; Ο Ολαϊτάν κατέρρευσε στην ήττα του Ολμπιακού

Στο πρόβλημα του Ολαϊτάν στάθηκαν και το BBC "O επιθετικός του Ολυμπιακού Ολαϊτάν καταρρέει κατά τη διάρκεια του αθηναϊκού ντέρμπι" και το Goal.com "O Oλαϊτάν καταρρέει κατά τη διάρκεια του αθηναϊκού ντέρμπι"

Η Daily Mail τα αναφέρει όλα στον τίτλο της: «Ο Ολαϊτάν σωριάζεται στο γήπεδο, ο προπονητής Αναστασίου χτυπιέται από ... πύραυλο και οι παίκτες του Μίτσελ χάνουν για πρώτη φορά στη σεζόν, στο ντέρμπι της Αθήνας».

Η πορτογαλική O Jogo: Ο Ζέκα βοήθησε στην πρώτη ήττα του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ