2014-03-04 04:30:11
Φωτογραφία για Μετά την Όπρα, η Έλεν
Την απόλυτη αναγνώριση απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια των φετινών Όσκαρ. Ωστόσο, για την αγαπημένη του αμερικανικού κοινού – και όχι μόνο – ο δρόμος για τη δικαίωση και την επιτυχία δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Η εκπομπή της Έλεν Ντι Τζένερις «The Ellen Show» μετρά σήμερα έντεκα χρόνια ζωής, με την ηθοποιό να απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου για το αληθινό χαμόγελό της αλλά και τα πλούσια δώρα που προσφέρει στους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, πριν το 2003, όταν το σόου βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα, η Έλεν είχε περάσει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Και αυτό διότι αποφάσισε να κάνει γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Μη μπορώντας να κρατήσει πλέον μυστικό τον ερωτικό προσανατολισμό της, αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ. Και το έκανε αρχικά διότι ήθελε η ίδια να νιώσει πιο αληθινή απέναντι στον κόσμο, ενώ στόχος ήταν επίσης να δείξει ότι θα πρέπει να σταματήσει η δαιμονοποίηση του να είναι κάποιος γκέι.


Την εποχή εκείνη η Ντι Τζένερις πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Εllen» και η ίδια αποφάσισε πως ο χαρακτήρας της θα έπρεπε να αποκαλύψει τις ομοφυλοφιλικές του τάσεις. Μάλιστα, για το σκοπό αυτό «χρησιμοποίησε» και πάλι την Όπρα, η οποία υποδύθηκε την ψυχολόγο της.

Από εκείνο το σημείο ωστόσο, μέχρι η Έλεν να φτάσει στη σημερινή επιτυχία, ο δρόμος ήταν μακρύς. Μετά την δημοσιοποίηση των ερωτικών της προτιμήσεων, η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε σταμάτησε εν μία νυκτί, ενώ στη συνέχεια, όσο και αν προσπαθούσε, δεν μπορούσε να βρει πουθενά δουλειά.

Η συντηρητική αμερικανική κοινωνία δεν δέχτηκε τα όσα είχε να δηλώσει η Ντι Τζένερις, με αποτέλεσμα η ίδια να περάσει δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, από τη στιγμή που βγήκε στον αέρα το «Τhe Ellen Show», όλα άλλαξαν.

Πλέον, η χορτοφάγος παρουσιάστρια και ηθοποιός έχει παρουσιάσει δύο φορές τα Όσκαρ, έχει κατακτήσει συνολικά εννιά τηλεοπτικά βραβεία «Emmys», ενώ έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και για τις αγαθοεργίες της.

Η ΝτιΤζένερις διατηρεί σχέση με την Αυστραλιανή Πόρτια Ντε Ρόσι. Όταν το 2008 η Καλιφόρνια νομιμοποίησε τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων, η Έλεν ανακοίνωσε στην εκπομπή της ότι παντρεύεται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ