2014-03-04 06:09:08
Φωτογραφία για Πάνος Βλάχος: «Τα media καταστρέφουν πανεύκολα μια σχέση»
Ο Πάνος Βλάχος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ weekly" και μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή εξηγώντας πόσο αυτή επηρεάστηκε από τη δημοσιότητα, ενώ αποκάλυψε και τι είναι αυτό που τον εξοργίζει.

-Ένας άνθρωπος που δεν έχει σπουδάσει υποκριτική μπορεί να δηλώνει ηθοποιός;

"Στην Ελλάδα είσαι αυτό που οι άλλοι δηλώνουν για σένα".

- Σας ενοχλεί;

"Με εξοργίζει… με βγάζει από τα ρούχα μου! Μπορεί κάποιος χωρίς πτυχίο να κάνει σπουδαία πράγματα. Ηθοποιός για μένα όμως είναι αυτός που αρχικά αντιλαμβάνεται το χώρο του και τον ρόλο του. Αν βάλουμε στην ίδια σαλάτα ρόκα, ντοματίνια, βίδες, δεν θα βγει ωραία. Το ότι τοποθετούμε μαζί ετερόκλητα άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις είναι το λάθος. Όχι για τα άτομα. Η καταστροφή έρχεται με τις ετερόκλιτες αντιλήψεις. Εκεί ζημιώνονται όλοι… εκτός από τις βίδες".

- Πόσο επηρέασε το επάγγελμά του τον χαρακτήρα του;


"Την προσωπικότητά μου επηρέασε. Αλίμονο αν δεν το έκανε! Πέτρα που δεν κυλάει χορταριάζει. Αρκεί να έχεις λύσει τα βασικά ερωτήματα: για ποιο λόγο κάνεις αυτή τη δουλειά ή γιατί θέλεις να υπηρετήσει αυτή την τέχνη; Όλα τα υπόλοιπα αλλάζουν: οι ιδεολογίες, οι απόψεις, το σπίτι σου και η σύντροφός σου".

- Πόσο εύκολα μπορούν τα media να καταστρέψουν μια σχέση;

"Πανεύκολα! Εδώ καταστρέφουν ανθρώπους και αλλοιώνουν συνειδήσεις και ψυχισμούς. Μας πλασάρουν δικές τους ιδεολογίες και κοιλιακούς και γραμμωμένα σώματα. Δεν θα ήθελα ποτέ να ασχοληθούν τα media με τη σχέση μου".

- Η αναγνωρισιμότητα αύξησε το φλερτ στη ζωή του;

"Οι γυναίκες με πλησιάζουν λιγότερο από ό,τι παλιότερα. Δεν μπήκα σε αυτό τον χώρο με απωθημένα. Είμαι χορτάτος άνθρωπος, είχα πάντα τους φίλους, τις παρέες και τις σχέσεις μου», ενώ για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού είπε: «Πιστεύω ότι είμαι ακόμα πολύ νέος. Θέλω να κάνω τόσα πολλά πράγματα και δεν το έχω σκεφτεί". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ