2014-03-05 09:45:48
Φωτογραφία για ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΙΑΖΕΙ Ο ΜΟΓΙΕΣ...
Κατά πολύ διαφοροποιημένο ενδέχεται να είναι το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να θέλει οκτώ παίκτες και αρκετούς από το ήδη υπάρχον υλικό να... οδηγούνται στην πόρτα της εξόδου.

Μετά το τέλος της φετινής πολύ άσχημης σεζόν για τους «κόκκινους διαβόλους», ο Μόγιες αναμένεται να βάλει σε εφαρμογή τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, προκειμένου να στελεχώσει όπως θέλει το ρόστερ των πρωταθλητών Αγγλίας και να δουλέψει όσο το δυνατόν περισσότερο με τους παίκτες που θα έχει από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο Σκωτσέζος τεχνικός θέλει οκτώ νέους παίκτες να προσθέσει στο υλικό που έχει στα χέρια του, αλλά παράλληλα, αρκετοί από τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές ενδέχεται να περάσουν την πόρτα της εξόδου. Αυτοί θα είναι οι Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Άντερσον, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, Καγκάβα, Νάνι και Τσιτσαρίτο.

Την ίδια ώρα, με το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αλλά και με το ενδεχόμενο να χρειαστούν προκριματικά ματς για την συμμετοχή στο Europa League, ο Μόγιες δεν μπορεί να γνωρίζει πόσους και ποιους παίκτες θα έχει διαθέσιμους για την προετοιμασία στις ΗΠΑ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ