2014-03-06 09:11:28
Φωτογραφία για Δρομολογούνται προσλήψεις σε εφορίες, τελωνεία και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος
Εντός του Μαρτίου θα ανακοινωθούν από το ΑΣΕΠ, δύο προκηρύξεις, με 480 συνολικά θέσεις για μόνιμο προσωπικό στο υπουργείο Οικονομικών, οι οποίες αφορούν 180 θέσεις τελωνειακών υπαλλήλων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η δεύτερη αφορά 300 θέσεις ΠΕ Εφοριακών με μεταπτυχιακό.

Όσον αφορά στο αίτημα πρόσληψης 300 μόνιμων υπαλλήλων του κλάδου Εφοριακών, κατηγορίας ΠΕ (με πτυχίο Νομικής ή Οικονομικών) θα κατατεθεί από το υπουργείο Οικονομικών προς το ΑΣΕΠ, τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι θέσεις θα κατανεμηθούν και στην Πάτρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Την ευκαιρία να δημιουργήσουν ξανά θα έχουν 4.800 γυναίκες που θα ωφεληθούν από το νέο πρόγραμμα «Ένωση για την Απασχολούμενη Γυναίκα».

Το πρόγραμμα αφορά γυναίκες από 11 περιφέρειες της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Δυτική Ελλάδα.

28 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Την πρόσληψη, από 12-03-2014, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης χρονικής διάρκειας, συνολικού αριθμού είκοσι οκτώ (28) ατόμων για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Πάτρα, ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

-6 ∆Ε Χειριστών Μηχανηµάτων Έργων

-2 ∆Ε Οδηγών

-20 ΥΕ Εργατών
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ