2014-03-06 11:21:48
Φωτογραφία για Η Βίκυ Σταμάτη ακούει φωνές και κάνει συνεχώς σχέδια για το πως θα πεθάνει!
Η Βίκυ Σταμάτη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη σύμφωνα με τον αναπληρωτή καθηγητή Ψυχιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, Κωνσταντίνος Φουντουλάκης.

«Πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και κάνει συνεχώς σχέδια για το πως θα πεθάνει. Η κλινική της εικόνα φαίνεται να ξεκινά με το που μπαίνει στην δικαστική διαδικασία», είπε μεταξύ άλλων ο καθηγητής, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία.

Ο καθηγητής τα είπε αυτά στο Πενταμελές Εφετείο Αναστολών, όπου εκδικάστηκε το αίτημα που είχε καταθέσει για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Η Βίκυ Σταμάτη ζητάει να αφεθεί ελεύθερη με κύριο επιχειρημα την κλονισμένη ψυχική υγεία της και το ανήλικο παιδί της που παραμένει υπο την φροντίδα των γονιών της.

Ο κ. Φουντουλάκης είπε επίσης ότι είχε επισκεφθεί την Βίκυ Σταμάτη όταν νοσηλευόταν στο Δρομοκαϊτειο. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα επεισόδιο που είχε η κα Σταμάτη κατά το οποίο παρουσίασε ακουστικές παραισθήσεις.

«Είχε βγει στον διάδρομο και φώναζε πιστεύοντας ότι μιλούσε με τον πατέρα της!», είπε.

Ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης κατέθεσε στο δικαστήριο ψυχιατρικές γνωματεύσεις για την κατάστασή της οι οποίες δείχνουν το χρόνιο του προβλήματος.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ