2014-03-06 13:55:07
Φωτογραφία για Παντρεύεται η Κιμ Καρντάσιαν!
Το γοργόν και χάριν έχει. Παιδί, αρραβώνας και γάμος σε χρόνο μηδέν για Κιμ και Κάνιε. Όχι σαν μερικούς μερικούς Τα σίριαλ με τους γάμους Άνιστον-Θερού (Aniston-Theroux) και Μπραντζελίνα (Brangelina) καλά κρατούν και να που οι Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με τον Κάνιε Γουεστ (Kanye West) τους βάζουν τα γυαλιά.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Us Weekly" το ζευγάρι παντρεύεται στις 24 Μαΐου στο Παρίσι.

Η 33χρονη ριάλιτι σταρ είχε αποκαλύψει το πού θα ντυνόταν νυφούλα (για τρίτη φορά, παρεμπιπτόντως) αλλά δεν ήταν γνωστό το πότε. Ο πρώτος σύζυγος της Κιμ ήταν ο μουσικός παραγωγός Ντέιμον Τόμας (2000-2004) και ο δεύτερος -και πιο γνωστός- ο Κρις Χάμφρεϊς. Αυτός ο γάμος έγινε το 2011, κράτησε 72 μέρες και έληξε οριστικά με διαζύγιο το 2013.

Σαν δεύτερο σπίτι τους έχει τη γαλλική πρωτεύουσα το διάσημο ζεύγος, οπότε η τοποθεσία ήταν κάτι σαν… μονόδρομος.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ευτυχές –και σίγουρα κοσμικό- γεγονός δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές αλλά αναμένονται. Όπως και η επίσημη επιβεβαίωση δια στόματος των άμεσα ενδιαφερόμενων.

Η Κιμ και ο Κάνιε έχουν μαζί την οκτώ μηνών Νορθ και λέγεται ότι οργανώνουν έναν γάμο υπερπαραγωγή, παρά τις αρχικές διαφωνίες της νύφης. Η Καρντάσιαν το έχει "ξαναπαίξει το έργο" και αυτή τη φορά το ήθελε πιο χαμηλού προφίλ. Αναγκάστηκε (!) όμως να υποκύψει στις βουλές του καλού της ο οποίος δεν καταλαβαίνει από "όχι".

Καλά στέφανα, λοιπόν…
womenonly.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ