2014-03-06 14:40:06
Φωτογραφία για ΠΕΑΛΣ: Στατιστικά στοιχεία 2ης ενημέρωσης σε θέματα διαχείρισης που πραγματοποιήθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου
Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, αναφορικά με το εν θέματι σεμινάριο, κοινοποιούμε τα στατιστικά στοιχεία που καταδηλώνουν την επιτυχή διεξαγωγή, τη μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων ανά την επικράτεια και αναδεικνύουν την σημαντική συμβολή του, στην αντιμετώπιση καθημερινών, υπηρεσιακών προβλημάτων.

Εκτός των άμεσων ερωτημάτων που δέχθηκαν οι εισηγητές και τις δύο ημέρες από τους παρευρισκόμενους στα κατά τόπους γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (Σύρου-Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου-Πάρου-Νάξου-Θήρας-Μήλου) και ΙΟΥ, ΣΑΜΟΥ{μέσω live streaming μετά παρέμβασης}, τέθηκαν σε αυτούς και μέσω e-mail από τους παρακολουθούντες on line με live streaming, συνολικά (152) ερωτήματα από (36) διαφορετικές Λιμενικές Αρχές της χώρας. Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δόθηκαν άμεσα, ανά ημέρα. Αναλυτικά:

Την 1η ημέρα υποβλήθηκαν (92) ερωτήματα επί θεμάτων Νομοθεσίας περί Δημοσίου λογιστικού, Διάκριση προϋπολογισμών του ΥΝΑ σε ειδικούς φορείς, Κατηγορίες δαπανών σε ΚΑΕ Κεντρικών και Περιφερειακών Υπηρεσιών Α.Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, Κατά αποκοπήν χορήγημα (γραφικά-καθαριότητα-θέρμανση), Οδοιπορικά έξοδα εσωτερικού.


Την  2η ημέρα υποβλήθηκαν (60) ερωτήματα αναφορικά με τις μηχανογραφικές εφαρμογές των αντικειμένων της 1ης ημέρας καθώς και γενικές ερωτήσεις επί διαχειριστικών θεμάτων. Ειδικότερα, ερωτήματα έθεσαν οι παρακάτω Λιμενικές Αρχές/Υπηρεσίες:

2Η ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ : (02) ερωτήματα.

Κ.Λ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ  : (08)

Κ.Λ. ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : (07)

Κ.Λ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: (02)

Κ.Λ.ΧΑΛΚΙΔΑΣ: (10)

Κ.Λ.ΒΟΛΟΥ: (02)

Κ.Λ. ΡΑΦΗΝΑΣ : (04)

Κ.Λ.ΧΙΟΥ: (02)

Κ.Λ.ΡΟΔΟΥ: (02)

Κ.Λ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: (02)

Λ/Χ ΥΔΡΑΣ : (04)

Λ/Χ ΑΙΔΗΨΟΥ : (04)

Λ/Χ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: (04)

Λ/Χ ΠΥΛΟΥ : (05)

Λ/Χ ΠΟΡΟΥ : (04)

Λ/Χ ΜΥΡΙΝΑΣ: (01)

Λ/Χ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ: (02)

Λ/Χ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: (03)

Λ/Χ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ: (09)

Λ/Χ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: (03)

Λ/Χ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: (01)

Λ/Χ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: (04)

Λ/Χ ΑΙΓΙΝΑΣ: (02)

Λ/Χ ΛΕΡΟΥ: (07)

Λ/Χ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: (02)

Υ/Χ ΙΕΡΙΣΣΟΥ: (04)

Υ/Χ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ: (04)

Υ/Χ ΠΑΤΜΟΥ : (02)

Υ/Χ ΙΟΥ : (01)

Υ/Χ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ : (14)

Υ/Χ ΣΗΤΕΙΑΣ: (02)

Υ/Χ ΑΙΓΙΟΥ : (05)

Υ/Χ ΓΥΘΕΙΟΥ : (06)

Υ/Χ ΙΘΑΚΗΣ : (02)

Υ/Χ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ: (08)

Υ/Χ ΑΝΤΙΚΥΡΩΝ: (08)

Τέλος, η ενημέρωση παρακολουθήθηκε από περίπου 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα, καθώς από μέτρηση των τεχνικών του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, την 1η μέρα συμμετείχαν από 237 διαφορετικές θέσεις μέσω live streaming ενώ την 2η μέρα η ίδια μέτρηση κυμάνθηκε σταθερά σε πάνω από 120 θέσεις. Επίσης και τις δύο ημέρες του σεμιναρίου οι διαχειριστές των Λιμενικών Αρχών υπαγωγής της 6ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΝΟΜΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ – ΣΑΜΟΥ) συμμετείχαν ενεργά με εικόνα και ήχο παρεμβαίνοντας με ερωτήματα – απορίες κατά την διάρκεια της διάλεξης.

Η ΠΕΑΛΣ εκτιμά ότι η πρωτοβουλία αυτή οφείλει και πρέπει να έχει συνέχεια, να βρει μιμητές καθώς και να επεκταθεί σε άλλους σημαντικούς τομείς της λειτουργίας του Σώματος.

pealsblog.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ