2014-03-06 18:14:47
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ... PLAY OFFS Ο ΚΑΝΕΡ-ΜΕΝΤΛΙ
Η Ουνικάχα Μάλαγα ξεκίνησε το TOP-16 ως αουτσάιντερ στον Ε' όμιλο όμως έχει το ίδιο ρεκόρ (4-4) με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ! Κάπως έτσι ο Νικ Κάνερ-Μέντλι ''βλέπει''... playoffs!

Η ομάδα της Ανδαλουσίας ξεκίνησε με το... αριστερό το TOP-16 (ήττα 79-93 από τη Λαμποράλ Κούτσα), στη συνέχεια έχασε τους Βιδάλ, Χετσχάιμερ όμως διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της στα playoffs της Euroleague.

Η Ουνικάχα υποδέχεται αύριο (07/03, 21:45) την Εφές Αναντολού και ο Νικ Κάνερ-Μέντλι έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων: ''Είμαστε ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην ACB, έχουμε ρεκόρ 4-4 στο TOP-16 ενώ ακολουθεί ένα εντός έδρας παιχνίδι με την Εφές. Τον περασμένο Σεπτέμβριο δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η χρονιά θα κυλήσει έτσι! Σίγουρα η ήττα στο Copa del Rey ήταν η χειρότερη στιγμή της χρονιάς. Αν εξαιρέσουμε αυτό το παιχνίδι (ήττα στον προημιτελικό με 74-79 από τη Σαραγόσα), η Μάλαγα κάνει εξαιρετική χρονιά''.


Στη συνέχεια, ο 31χρονος Αμερικανός φόργουορντ αποκάλυψε τον μεγάλο στόχο της Ουνικάχα: ''Έχουμε όνειρα, θέλουμε να φτάσουμε στα playoffs και νομίζω πως έχουμε πιθανότητες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Σίγουρα, όμως, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας''.

Ο Νικ Κάνερ-Μέντλι κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της Ουνικάχα να μην αποκτήσει παίκτη ενόψει της συνέχειας στο TOP-16: ''Νομίζω πως η απόφαση ήταν σωστή. Είμαστε μαζί, είμαστε μια ομάδα και νομίζω πως είναι σημαντικό να συνεχίσουμε ενωμένοι ως το τέλος. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τους τραυματισμούς όμως επιμένω ότι η απόφαση ήταν σωστή. Υποστηρίζω τις επιλογές της ομάδας μου''.

Όσον αφορά το μέλλον του στη Μάλαγα και το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ανδαλουσίας; ''Είμαι χαρούμενος εδώ. Ξέρω ότι πρέπει να παλέψουμε για να περάσουμε στα playoffs. Μετά θα δούνε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για ανανεώσεις. Θα τα δούμε όλα το καλοκαίρι''.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ