2014-03-07 11:20:52
Φωτογραφία για ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑ
Ο Μάρκο Σέποβιτς θα έπαιζε σίγουρα σέντερ φορ στην Τούμπα, αλλά έβγαλε πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα και η συμμετοχή του είναι πλέον αμφίβολη.

Με τους Σαβιόλα και Ολαϊτάν νοκ άουτ, ο Μίτσελ έχει μόνο το Βαλντέζ για τη θέση και θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Παραγουανός από το ταξίδι με την εθνική του. Λογικά ο Βαλντέζ θα είναι στην αποστολή για Θεσσαλονίκη, ενώ αν δεν μπορέσει ο Σέποβιτς ο Μίτσελ θα πάρει και το νεαρό Νίκο Βέργο, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Άλλη μία περίπτωση για την κορυφή της επίθεσης είναι και ο Κάμπελ, όπως αναφέραμε και νωρίτερα. Ο Κοσταρικανός - που αποθεώθηκε από τα ΜΜΕ στην πατρίδα του αλλά και στην Αγγλία για το γκολ στο φιλικό με την Παραγουάη - μπορεί να παίξει φουνταριστός, αλλά το θέμα είναι πόσο κουρασμένος θα νιώθει.

Ο Κάμπελ, όπως και ο Πέρεζ, δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν μετά από υπερατλαντικά ταξίδια αλλά επειδή ακολουθεί το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να παίρνουν μεγάλα ρίσκα.

Για τη μεσαία γραμμή ο Μίτσελ είναι έτοιμος να επαναφέρει Σάμαρη και Μασάντο, ενώ στην άμυνα ο Αβραάμ θα παίξει αντί του τραυματία Μαρκάνο.

Λογικά θα προφυλαχθεί ο Εντινγκά, για τον οποίο γράφουν στη Γαλλία ότι τον θέλει για το καλοκαίρι η Λιόν, όπως σας ενημερώσαμε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ