2014-03-08 08:00:26
Φωτογραφία για Τα ζώδια σήμερα – Σάββατο 8 Μαρτίου 2014
Τα ζώδια σήμερα

Κριός: Η υπέροχη διάθεση Κριού μπορεί να χαλάσει σήμερα, κι αυτό μπορεί να οφείλεται στην ακύρωση μιας γιορτής ή κάποιας άλλης προγραμματισμένης εκδήλωσης. Διαφωνίες με τους φίλους σας ή παρεξηγήσεις με το αγαπημένο πρόσωπο μπορεί να σας αναστατώσουν.

Ταύρος: Η μέρα δεν είναι εύκολη για τον Ταύρο. Δυσάρεστες εκπλήξεις ή ακύρωση σχεδίων μπορεί να σας αποδιοργανώσουν και να σας στενοχωρήσουν. Δείξτε λίγο έλεος στον εαυτό σας και μην τον ταλαιπωρείτε παραπάνω από όσο χρειάζεται. Ο σύντροφός σας έχει ανάγκη από ειδική φροντίδα.

Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι σήμερα ανταλλάσσουν νέα, εκφράζονται και επεκτείνουν τους ορίζοντές τους. Κάποιες ενοχλητικές δουλειές και προβληματάκια υγείας μπορεί να σας τη σπάσουν. Ακόμα κι έτσι, όμως, θα εξακολουθείτε να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε πολλούς ανθρώπους, αρκετοί από τους οποίους νιώθουν για σας γνήσιο ενδιαφέρον.


Καρκίνος: Ο Καρκίνος είναι πιο φιλικός και φιλόξενος σήμερα. Νιώθετε καλά, και μοιράζεστε τη χαρά όσων σας περιβάλλουν. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως έξω από τα νερά σας μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων, και να σας λείπει η καθημερινή ρουτίνα και οι κοντινοί σας άνθρωποι. Την ίδια στιγμή, όμως, σας παρασύρει οτιδήποτε νέο και μοναδικό, ενώ φαίνεστε έτοιμοι να προβείτε σε ριψοκίνδυνα ρίσκα.

Λέων: Η διάθεση των Λιονταριών σήμερα θα εξαρτηθεί απόλυτα από τις σχέσεις τους με όσους συνδέονται στενά. Οι επαφές με τους φίλους σας και με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, η παρουσία σας σε δημόσιους χώρους, και η συμμετοχή σας σε αντισυμβατικές εκδηλώσεις θα σας ανοίξουν νέες πόρτες.

Παρθένος: Το ταλέντο της Παρθένου να βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα ώστε να μπορεί να προσφέρει τη βοήθειά της, ίσως εκδηλωθεί σήμερα κάπως ασυνήθιστα. Η έμπνευση θα σας επισκεφθεί αναπάντεχα, ειδικά αν τύχει και βρεθείτε σε ένα ασυνήθιστο περιβάλλον. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα για τους παλιούς αλλά και τους νέους σας φίλους.

 

Ζυγός:Το σήμα κατατεθέν του Ζυγού – οι επιτηδευμένοι τρόποι και το άψογο γούστο- θα πάρουν σήμερα μια ασυνήθιστη μορφή. Προσθέστε λίγη αντισυμβατικότητα όταν σχεδιάζετε κάποιο ραντεβού, ένα πάρτι ή οποιοδήποτε άλλο γεγονός. Ίσως, παρέα με παλιούς φίλους, καταλήξετε να προσκαλέσετε μερικούς καινούργιους που σύντομα θα τους νιώσετε πολύ κοντά σας.

Σκορπιός: Σήμερα, ο Σκορπιός είναι αρκετά ευαίσθητος στις ενοχλήσεις και τη δυσφορία και αντιδρά κατευθείαν στο κρύο. Μπορεί να χρειαστείτε κάποια ειδική δίαιτα ή ιδιαίτερες συνθήκες. Ωστόσο, δεν είναι λόγος αυτός να έχετε τόσο κατεβασμένα μούτρα.

Τοξότης: Ο Τοξότης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς ανθρώπους, να διασκεδάσει και να πειραματιστεί. Θα αισθάνεστε υπέροχα, λίγο πολύ παντού! Κάποια συγκεκριμένα προβλήματα, ωστόσο, ίσως κάνουν την εμφάνισή τους, κυρίως κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, όταν επικοινωνείτε διαδικτυακά ή όταν έρχεστε σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Αιγόκερως: Η ημέρα που ο Αιγόκερως θα πει «όχι» στα στερεότυπα είναι σήμερα. Προσπαθήστε να ξεχάσετε τις αρχές σας για λίγο, και αποφύγετε να είστε προβλέψιμοι στον τρόπο σκέψης και δράσης σας. Αδράξτε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται, για να αλλάξετε την πορεία των πραγμάτων. Ίσως, αυτός να είναι και ο λόγος που θα νιώσετε έξω από τα νερά σας τη μέρα αυτή.

Υδροχόος: Οι επιτυχίες και οι αποτυχίες του Υδροχόου σήμερα πάνε χέρι- χέρι. Θα έχετε λόγους τόσο να χαίρεστε όσο και να λυπάστε. Θα είναι στο χέρι σας, όμως, να επιλέξετε πού θα εστιάσετε. Μάθετε να ξεχωρίζετε τις επιτυχίες από τις αποτυχίες και τους φίλους από τους εχθρούς.

Ιχθείς: Η διαδικτυακή επαφή μπορεί να είναι πιο συναρπαστική για τους Ιχθείς από τη ζωντανή επικοινωνία. Αν η σχέση σας με έναν παλιό φίλο ή πελάτη σάς βγήκε ξινή και σας έχει στενοχωρήσει, προσπαθήστε να λύσετε την παρεξήγηση, κάνοντας μια φιλική κουβέντα μαζί του.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παντρεύτηκαν Vodafone και Wind
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Παντρεύτηκαν" Vodafone και Wind
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ