2014-03-08 15:04:00
Φωτογραφία για Έρχεται η Γλυκερία στην Πάτρα για μία live εμφάνιση
Μία σπουδαία λαική φωνή της Ελλάδας με μία πορεία 35 και πλέον χρόνων στο τραγούδι, η Γλυκερία που έχει καταγωγή από τις Σέρρες, αναμένεται να έρθει στην Πάτρα την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 το βράδυ για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση σε γνωστό πολιτιστικό χώρο στο κέντρο της πόλης.

Η Γλυκερία υπόσχεται μία σχεδόν τρίωρη μουσική παράσταση με γενικό τίτλο «Το Ταξίδι ταξιδεύει» που θα περιλαμβάνει τραγούδια παραδοσιακά - έντεχνα - λαικά καθώς και επιτυχίες της μεγάλης Ελληνίδας ερμηνεύτριας. Η Γλυκερία θα εμφανιστεί μαζί με τον Βασίλη Προδρόμου στο τραγούδι, τον Ντάσο Κούρτι στο ακορντεόν, τον Γιώργο Ρόκα στο μπουζούκι, τον Κώστα Σέγγη στο πιάνο και τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη στην κιθάρα. Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Στέλιος Φωτιάδης.

«Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Και Ζαλίστηκα», «Όλη μου η ζωή», «Μία γυναίκα μπορεί», «Κανείς εδώ δεν τραγουδά», «Ότι αγαπώ είναι δικό σου», και άλλα γνωστά της κομμάτια αναμένεται να ακουστούν στη διάρκεια της μουσικής βραδιάς. Αξίζει να θυμίσουμε ότι τον Απρίλιο του 1985 η Γλυκερία είχε παρουσιάσει τον δίσκο «Τραγούδι Αισθηματικό» που απογείωσε στην κυριολεξία την καριέρα της.


Ο συγκεκριμένος δίσκος ήταν νούμερο 1 στις προτιμήσεις των ακροατών για πολλούς μήνες, περιλαμβάνει τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες όπως τα «Πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια», «Τα δαχτυλίδια», «Πήγα Σε Μάγισσες, σε χαρτορίχτρες», και άλλα πολύ πετυχημένα και αγαπητά σε όλους τους Έλληνες.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Ντέφι”, η Γλυκερία για 3 συνεχόμενα χρόνια εκείνη την περίοδο, ήταν η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια ενώ χιλιάδες κόσμου είχαν παρακολουθήσει τις συναυλίες της στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αγγλία.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ