2014-03-08 17:16:20
Φωτογραφία για Μ. Ηλιάκη: Όταν ο Μουτσινάς έκανε πρωινό με τη Ζαρίφη, με ενόχλησε (video)
Θα ήθελε να παρουσιάσει η ίδια πρωινή εκπομπή;

Στο πλατό του "ΟΚ@NIGHT" βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη και μίλησε για όλα στον Θέμη Γεωργαντά.

Για τη φημολογούμενη αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά από το "Δέστε Τους" είπε: "Αυτό που λέγεται είναι μια παραφιλολογία. Επειδή δεν έχει βγει κανείς επίσημα να πει κάτι, νομίζω είναι άσχημο να βγαίνει ο οποιοσδήποτε, με ή χωρίς όνομα, και να γράφει διάφορα πράγματα για το Δέστε Τους, για τον Νίκο, για μένα, για την εκπομπή" ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελα να κάνει πρωινή εκπομπή λέγοντας: "Θα μου άρεσε και μένα να κάνω πρωινό.Μου αρέσει πολύ γιατί είναι μια πολύ ωραία συνήθεια".

Ωστόσο δεν έκρυψε πως θα στεναχωρεθεί αν φύγει ο Νίκος Μουτσινάς απο την εκπομπή: "Πατάω πια γερά στα πόδια μου. Είτε με τον Νίκο ή χωρίς. Έτσι είναι η ζωή. Αν ο άλλος αποφασίσει να φύγει, δεν μπορείς να τον κρατήσεις με το ζόρι. Δεν είναι και ωραίο... Αν πάντως αποφασίσει ο Νίκος να φύγει, σίγουρα θα στεναχωρηθώ".


Ακόμα, η γνωστή παρουσιάστρια σχολιάζοντας την επιλογή του Νίκου Μουτσινά να παρουσιάσει τον "Πρωινό Καφέ" με την Κατερίνα Ζαρίφη και όχι με εκείνη αποκάλυψε: "Μου είχε κακοφανεί. Όταν με τον άλλο είστε φίλοι, εσένα δεν πρέπει πρώτα να σκεφτεί; Πώς σκέφτεται πρώτα την άλλη;".

Τέλος, για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με την Ζέτα Μακρυπούλια στο πρωινό του MEGA η ίδια σχολίασε: "Δεν θα με πειράξει, όχι! Νομίζω πια πως ο καθένας πρέπει από μόνος του να σκέφτεται κάποια πράγματα και όχι να του κάνεις παράπονο εσύ. Το έχω κάνει μία φορά το παράπονο, δεν θα το κάνω δεύτερη".

Δείτε το βίντεο
πηγη
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ