2014-03-08 21:50:49
Φωτογραφία για Έξαλλος ο Τσαλίκης με μητέρα που του είπε ψέματα!
Επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και στη μητέρα μαθητή του σχολείου όπου φοιτούν και τα παιδιά του τραγουδιστή σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια συνάντησης των γονέων με τους καθηγητές.

Μία κυρία ζήτησε από τον καλλιτέχνη να της παραχωρήσει τη σειρά του λέγοντάς του ψεύτικο επίθετο (συγκεκριμένα εκείνο που αναφερόταν κάτω από του Τσαλίκη στη λίστα με τη σειρά προτεραιότητας). Οταν η... απάτη της αποκαλύφθηκε με την παρέμβαση τρίτων, εκείνη του είπε «ούτως ή άλλος εγώ θα μπω, αλλά έπρεπε να σου πω κάτι». Ο τραγουδιστής αμέσως αντέδρασε στο bullying απαντώντας της: «Δεν θα μπεις και είναι απαράδεκτο μια μάνα να χρησιμοποιεί τέτοιους τρόπους, ακόμα και όταν πηγαίνει να πάρει βαθμούς για τα παιδιά της», αφού δεν θέλησε να αφήσει το γεγονός να περάσει έτσι. Η ένταση συνεχίστηκε όταν η εν λόγω μητέρα άρχισε να βρίζει με βαρείς χαρακτηρισμούς τον Γιώργο Τσαλίκη σε «πηγαδάκι» με άλλους γονείς, ωστόσο εκείνος έμεινε ικανοποιημένος από τον εαυτό του, εφόσον τελικά δεν έγινε το χατίρι της κυρίας.

«Σιχαίνομαι τη βία και θα την ξεμπροστιάζω όπου και όσο μπορώ. Αρα το bullying μήπως ξεκινάει σαν σπόρος και από τα σπίτια μας;» σχολίασε ο καλλιτέχνης στο facebook, αφού περιέγραψε το περιστατικό, θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως η συμπεριφορά των γονέων έχει άμεσο αντίκτυπο στην προσωπικότητα των παιδιών.

Πηγή: Espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ