2014-03-08 23:24:05
Φωτογραφία για Ισοπαλία στο Ηράκλειο:ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Ο ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο «Γεντί Κουλέ» με γκολ που πέτυχε στο 84’ ο Νούνιες, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσάβες ισοφάρισε.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ήταν ελάχιστες. Στο 8’ ο Ζε Εντουάρντο επιχείρησε ένα άστοχο σουτ, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μπανούσης ανάγκασε τον Βελλίδη σε δύσκολη απόκρουση. Καλή στιγμή καταγράφηκε για τον ΟΦΗ και στο 12’, με τον Βελλίδη να μπλοκάρει την κεφαλιά του Παπάζογλου. Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούσε να κρατήσει την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος ξανά. Στο 60’ μία αδύναμη κεφαλιά του Παπάζογλου δεν ανησύχησε τον Βελλίδη, ενώ τρία λεπτά μετά ο Τσουκαλάς για τον ΠΑΣ προσπάθησε να αιφνιδιάσει, αλλά το σουτ έφυγε άουτ. Στην επόμενη φάση ο Κουτσιανικούλης δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Ηπειρωτών, καθώς ο Βελλίδης πραγματοποίησε πολύ καλή επέμβαση.


Όλα τα… λεφτά του αγώνα ήταν το φινάλε. Ο Νούνιες, επτά λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, άνοιξε το σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ στο 86’, ενώ ο Τσάβες, που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, ισοφάρισε σε 1-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Στάθης, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο (60' Κουτσιανικούλης), Μπανούσης, Περογαμβράκης (76' Ροβίθης), Παπάζογου

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Βίλα, Κοροβέσης (75' Τσάβες), Ακόστα (71' Λίλα), Ίλιτς

Ανδρέας Αθανασούλης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ