2014-03-09 09:33:06
Φωτογραφία για Δύο 20χρονοι συνελήφθησαν στην Τούμπα, για την συμπλοκή στην Βαλαωρίτου τα ξημερώματα του Σαββάτου
Εξιχνιάστηκε τελικώς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης απόπειρα ανθρωποκτονίας, που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου Βαλαωρίτου, σε βάρος τριών ημεδαπών.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και κατόπιν ενδελεχούς έρευνας αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, στην Τούμπα, συνελήφθησαν δύο νεαροί, ηλικίας 20 ετών αμφότεροι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άμεση συνέργεια σε αυτή και παράβαση νόμου περί όπλων.

Νωρίτερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή Βαλαωρίτου, ένας εκ των κατηγορουμένων, διαπληκτίστηκε με γνωστό του 21χρονο, για προσωπικούς τους λόγους, κάνοντας ταυτόχρονη χρήση σωματικής βίας, ενώ συνομήλικο φιλικό του πρόσωπο, κατάφερε στον παθόντα χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.


Σε βοήθεια του 21χρονου τραυματία προσέτρεξαν δύο συνομήλικα φιλικά του πρόσωπα που τον συνόδευαν, τα οποία αρχικά δέχτηκαν λεκτική και σωματική βία, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος 20χρονος άντρας, τους τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην καρδιοπνευμονική και την κοιλιακή χώρα αντίστοιχα.

Οι δύο κατηγορούμενοι μετά το συμβάν εγκατέλειψαν τους τραυματίες και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, για να εντοπιστούν μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας στην περιοχή της Τούμπας, όπου και συνελήφθησαν.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, βρέθηκαν στην κατοχή ενός εκ των συλληφθέντων:

- Ένα (1) μαχαίρι αναδιπλούμενο (σουγιάς), το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τον τραυματισμό των τριών νεαρών

- Ένα (1) μαχαίρι με θήκη

- Ένα (1) μαχαίρι στρατιωτικού τύπου με θήκη

- Δύο (2) σπαθιά και

- Ένα (1) ζευγάρι κρόταλα

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Οι παθόντες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της πόλης.
e-saloniki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ