2014-03-09 11:37:59
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ... ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ!
Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως σήμερα οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ για να κατακτήσουν και μαθηματικά το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Δεύτερη συνεχόμενη ευκαιρία να κατακτήσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι το 41ο της ιστορίας του έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1).

Την προηγούμενη Κυριακή οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο να τελειώσουν την υπόθεση «τίτλος», κάτι που μπορεί να πετύχουν απόψε μέσα στην Τούμπα.

Εάν οι παίκτες του Μίτσελ νικήσουν τον ΠΑΟΚ, τότε κατακτούν και μαθηματικά το πρωτάθλημα και η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες πάει στο +22! Υπάρχει, όμως, και το σενάριο που θέλει τους ερυθρόλευκους να παίρνουν το πρωτάθλημα και με ισοπαλία.

Αυτό μπορεί να γίνει εάν ο Ατρόμητος δεν νικήσει τον Πανιώνιο σήμερα το μεσημέρι, οπότε σε αυτήν την περίπτωση στον Ολυμπιακό κάνει και η ισοπαλία μέσα στην Τούμπα.


Το θέμα είναι ότι οι ερυθρόλευκοι, όπως τόνισε και ο Μίτσελ στην ομιλία του προς τους παίκτες του, δεν θέλουν να αφήσουν κανένα άλλο περιθώριο αμφισβήτησης σε κανένα και για αυτό είναι αποφασισμένοι για το "διπλό" μέσα στην Τούμπα!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός τεχνικός εν όψει του προσεχούς επαναληπτικού αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» αποφάσισε να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, χωρίς όμως να χαλάσει η συνοχή της ομάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Μπονγκ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά και ο Σάμαρης, με τον Κάμπελ και τον Φουστέρ στα δύο άκρα. Ο Ιμπαγάσα θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σέποβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μασάντο, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Τόρες και Βαλντέζ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ