2014-03-09 13:18:02
Φωτογραφία για Απάντησε με πανηγυρισμό ο Ετό για τα περί ηλικίας του
Ο Σαμουέλ Ετό "απάντησε" με απολαυστικό τρόπο στον Μουρίνιο για τα σχόλια περί της ηλικίας του, πανηγυρίζοντας ως... παππούς στο ματς με την Τότεναμ. Η αντίδραση του Πορτογάλου.

Ειπώθηκαν διάφορα για την ηλικία του το τελευταίο διάστημα είτε από τον Ζοζέ Μουρίνιο ("μπορεί να είναι και 35 ετών") όσο και από πρώην σύντροφό του ("έχει πατήσει τα 39 του χρόνια") όμως για τον Σαμουέλ Ετό ισχύει αυτό που λένε και στο Νησί... "No hard feelings".

Όχι μόνο δεν κράτησε κακία σε κανέναν δηλαδή αλλά επιπλέον βρήκε τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο να δώσει τις "απαντήσεις" του.

Μετά το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ κόντρα στην Τότεναμ (από εξαιρετική ασίστ του... Βερτόνχεν) στο 56ο λεπτό κατευθύνθηκε σιγά σιγά προς το σημαιάκι και πανηγύρισε με το χέρι στην πλάτη του, προσποιούμενος έναν ηλικιωμένο άνδρα!

"Δεν είχα προτείνει τον πανηγυρισμό αλλά το ήξερα. Νομίζαμε ότι θα ήταν καλό επειδή ο καλύτερος τρόπος για να υποβαθμίσουμε μία κατάσταση είναι να διασκεδάσουμε μέσα από αυτή", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο, ο οποίος αναφέρθηκε και στα 33α γενέθλια του παίκτη του τη Δευτέρα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πωλείται ...φυλακή! [photos]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πωλείται ...φυλακή! [photos]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ