2014-03-09 23:59:13
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ
Κάποιοι δεινόσαυροι του συνδικαλισμού βγάζουν προσωπικές ερμηνείες και εκτιμήσεις για τις νέες συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ και μάλιστα την στιγμή που είναι σε όλους γνωστό ο πόλεμο και η λάσπη που έριξαν στους συμβεβλημένους προσπαθώντας να τους στείλουν στο πειθαρχικό επειδή κάνανε σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

ΚΑΝΕΝΑ επίσημο ΔΤ δεν βγήκε από το ΥΥ για την συνάντηση που περιγράφει παλαιοσυνδικαλιστής, παρόλα αυτά ακόμη και αυτή την στιγμή οι συγκεκριμένοι παράγοντες μάχονται τους συμβεβλημένους με απαράδεκτο τρόπο και προσπαθούν να εξασφαλίσουν για μερίδα δικών τους ιατρών προνομιακές συμβάσεις ! Άλλη μία φορά οι συγκεκριμένοι παράγοντες κάνουν σαφές πώς αντιλαμβάνονται την ισότητα μεταξύ των ιατρών, για άλλη μία φορά φαίνεται πόσο επιτακτική είναι η καταδίκη τους στις επόμενες εκλογές των συλλόγων, για άλλη μία φορά φαίνεται πόσο αναγκαία είναι η συμμετοχή και η ενεργοποίηση ΟΛΩΝ μας προκειμένου να έχουμε ισχυρή εκπροσώπηση και να απαλλαγούμε οριστικά από αυτούς που μας έφτασαν έως εδώ.


Εμείς τους λέμε ότι καμία συζήτηση από μέρους τους ΔΕΝ αναγνωρίζουμε απουσία της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ, δεν θα αφήσουμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα ! Επιμένουμε στην δυνατότητα ένταξης ΟΛΩΝ των ιατρών στον ΕΟΠΥΥ με ισότητα και ισονομία, διεκδικούμε ΙΔΙΕΣ συμβάσεις για ΟΛΟΥΣ! 

Αναμένουμε εντός των επόμενων ημερών την σύσταση της επιτροπής διαπραγμάτευσης, παρουσία της ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ, έτσι όπως δεσμεύτηκε επίσημα ο Υπουργός στην πρόσφατη συνάντηση που είχαμε, σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστούμε να πάρουμε αποφάσεις και ΕΝΩΜΕΝΟΙ να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα Γ. Ελευθερίου 

Πρόεδρος Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ