2014-03-10 04:10:12
Φωτογραφία για Τρεις θάνατοι σε μία μέρα πληγώνουν το Ηράκλειο Κρήτης
Δυο αυτοκτονίες επιχειρηματιών, μέσα σε ένα 24ωρο, που προκάλεσαν -σύμφωνα με πληροφορίες- οι δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις τους, συγκλονίζουν... την τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο και τη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης

Την ίδια μέρα, 50χρονος άνεργος που είχε βρεθεί άστεγος, εντοπίσθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της πόλης.

Η πρώτη αυτοκτονία σημειώθηκε, το πρωί του Σάββατου, στο Ηράκλειο, όταν 61χρονος επιχειρηματίας και πρώην αθλητικός παράγοντας αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Την Κυριακή το μεσημέρι καταγράφηκε και δεύτερη αυτοκτονία επιχειρηματία, στην περιοχή της Χερσονήσου αυτήν τη φορά, όπου διέμενε και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά, 56χρονος από τη Μεσαρά, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα, μέσα στο σπίτι του.

Λίγο αργότερα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευδε να παραλάβει τον άστεγο 50χρονο για να τον μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Τα αίτια του θανάτου του εξετάζονται, καθώς το μόνο που έγινε γνωστό ήταν ότι δίπλα στο σημείο όπου βρέθηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, υπήρχε ένα μπουκάλι με αλκοόλ.
Τα Νέα
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ