2014-03-10 12:20:17
Φωτογραφία για ΤΟ... ΧΑΡΗΚΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!
Καρφώματα, εντυπωσιακές ασίστ, σκορ και θέαμα, διαγωνισμοί, πειράγματα και πολλά ακόμα ήταν τα συστατικά και η... συνταγή του All Star Game και εκ του αποτελέσματος ήταν άκρως επιτυχημένη! Η ομάδα των Ελλήνων αναδείχθηκε νικήτρια με 123-122.

Στο κατάμεστο γυμναστήριο του Κλαδισού τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ ένωσαν τις δυνάμεις τους και έλαμψαν προσφέροντας θεάμα! Οι Ελληνες σταρ των γηπέδων αντιμετώπισαν τους ξένους των ελληνικών παρκέ και οι συνεργασίες, αλλά και τα πειράγματα μεταξύ τους έκλεψαν την παράσταση. Το ίδιο βέβαια συνέβη και με τις πολύχρωμες εμφανίσεις των παικτών!

Οι ξένοι σταρ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο πρώτο ημίχρονο και έδειχναν πραγματικά να το διασκεδάζουν!! Ο Έρικ ΜακΚόλουμ κάρφωσε, ο Γιόνας Ματσιούλις ήταν κεφάτος και δημιουργικός, ο Μπράιαντ Ντάνστον δεν σταμάτησε να χαμογελάει... Ο Ματ Λοτζέσκι ήταν πιο σοβαρός, αλλά συνέβαλε και εκείνος τα μέγιστα! Εκείνοι όμως που έκλεψαν την παράσταση και ανάγκασαν το κοινό να τους χειροκροτήσει ήταν ο Τζέι Μπράουν αλλά και ο Τζάστιν Χαρτ
. Ειδικά ο τελευταίος, όταν συνεργάστηκε με τον Γιόνας Ματσιούλις, το αποτέλεσμα ήταν ένα από τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς!! Πάντως και οι Ελληνες παίκτες δεν πήγαν πίσω... Με τον Νίκο Παππά σε θέση οργανωτή και δημιουργού, και τους Στράτο Περπέρογλου και Γιάννη Αθηναίου σε ρόλο άξιων συνοδοιπόρων. Μετά λοιπόν από 20 λεπτά θεάματος οι ξένοι σταρ ήταν μπροστά με 68-70!

Στην ανάπαυλα και μετά τον διαγωνισμό καρφωμάτων, όπου ο Κένι Γκάμπριελ ήταν ο νικητής, το... πάρτι συνεχίστηκε!! Μάλιστα μετά από ένα τάιμ άουτ στην τρίτη περίοδο, στο παρκέ βρέθηκαν έξι Ελληνες παίκτες και πέντε από τους ξένους αλλά το ματς συνεχίστηκε κανονικά!! Τότε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πήρε την κατάσταση στα χέρια του και για να έρθει η αριθμητική ισορροπία έβαλε και άλλο ξένο μέσα!! Το ματς έγινε... ντέρμπι με τους ξένους να είναι μπροστά με 121-122 στο τέλος και τον Νίκο Παππά να πηγαίνει στις βολες... Δηλαδή όχι ακριβώς ο Νίκος Παππάς, αφου μετά την άστοχη πρώτη του προσπάθεια, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης ανέλαβε να εκτελέσει τις δύο υπόλοιπες βολές και ευστοχώντας έκανε το 123-122 που την ήταν και το τελικό σκορ!

Ο Νίκος Παππάς αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 33-36, 35-34, 30-31, 25-21

GREEK STARS (Μαρκόπουλος - Καλαφατάκης): Μάντζαρης, Παππάς 24 (3/4 δίποντα, 6/13 τρίποντα), Μπράμος 18 (6/7 τρίποντα), Αθηναίου 17(5), Περπέρογλου, Φώτσης 7(1), Πρίντεζης, Μαυροκεφαλίδης 15, Διαμαντίδης 5(1), Τσαϊρέλης 12(2), Καββαδάς 8, Μπόγρης 17.REST OF

THE WORLD (Μπαρτζώκας - Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 14(4/12 τρίποντα), Μπράουν 11 (3), Γιούιν 16, Κούπερ 6 (11 ασίστ), Ματσιούλις 12, Λοτζέσκι 13 (3), Ασκα 2, Ντάνστον 2, Λάσμε 17 (3), Γκιστ 2, Στέφενς 19 (1), Χαρτ 18 (2).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ