2014-03-10 17:29:38
Φωτογραφία για Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ αρχηγός αποστολής του Ηρακλή Ψαχνών
Ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου Π.Ν. (Πολεμικό Ναυτικό), ήταν το Σάββατο 8/3 στα Βραχνέικα, στο Δημοτικό Γήπεδο Βραχνεϊκων, περίπου 15 λεπτά έξω από την Πάτρα! Όχι, όμως, με την ιδιότητά του ως ανώτατο στέλεχος του ΓΕΕΘΑ, αλλά με την ποδοσφαιρική του ιδιότητα. Ο Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου είναι και έφορος της ομάδας Νέων του Ηρακλή Ψαχνών. Κατάγεται από τα Ψαχνά, παρότι γεννημένος στη Χαλκίδα, αγαπάει «παθολογικά», και κυρίως αγνά, το ποδόσφαιρο και εδώ και χρόνια ασχολείται ενεργά με τον Ηρακλή Ψαχνών. Παρά το βεβαρυμμένο λόγω της θέσης του πρόγραμμα, βρίσκει χρόνο και συνοδεύει τον Ηρακλή Ψαχνών σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του. Ηρθε, λοιπόν, προχθές και στα Βραχνέικα, όπου ο Ηρακλής έπαιξε με την Παναχαϊκή (3-3). Απλός, ανθρώπινος, κύριος σε όλα του. Ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, γνώριζαν ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι εν ενεργεία υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ! Είχε φροντίσει, όμως, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής και Διοικητής της Αμέσου Δράσης, Περικλής Δημητρόπουλος, και η υποδοχή στον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ ήταν άψογη.


Μετά το τέλος του αγώνα, στελέχη του ΓΕΕΘΑ από την Πάτρα παρέθεσαν γεύμα σε ταβέρνα στον Γλαύκο προς τιμήν και του κ. Αλέξανδρου Θεοδοσίου και φυσικά της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών.

Πριν από λίγες μέρες, το ΚΥΣΕΑ ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα σύνθεση των Ενόπλων Δυνάμεων και ο κ. Αλέξανδρος Θεοδοσίου παρέμεινε Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Μιλάμε, πάντως, όπως μάθαμε και από ανθρώπους του Πολεμικού Ναυτικού που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, για έναν εξαιρετικό αξιωματικό, που έχει και μία αξιοζήλευτη εκπαίδευση: είναι απόφοιτος των σχολείων Κυβερνητών Αντιναρκικών πλοίων (BE-NL Mine Warfare School -Belgium), Επιτελών Ναρκοπολέμου (BE-NL Mine Warfare School -Belgium), καθώς και της Ναυτικής Σχολής Πολέμου. Επιπρόσθετα, είναι κάτοχος Master of Sciences στη Διαχείριση/Εκπαίδευση Ανθρωπίνου Δυναμικού από το Naval Postgraduate School Monterey.

ΠΗΓΗ: http://www.pelop.gr/?page=article&srv=1&DocID=173020
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ