2014-03-10 19:08:52
Φωτογραφία για 6 εύκολοι και απλοί τρόποι να φτιάξετε μόνες σας αποτοξηνωτικά ροφήματα
Σίγουρα θα έχετε ακούσει διάφορους τρόπους παρασκευής αποτοξηνωτικών ροφημάτων, πάραυτα δείτε μερικά που περιέχουν πιπέρι καγιέν και χυμό λεμονιού.

Τα παρακάτω ροφήματα συμβάλλουν στο να θωρακίσουν τον οργανισμό μας με πλήθος ιχνοστοιχείων και βιταμινών και πέρα από αυτό ας μην ξεχνάμε και την θαυματουργή αποτοξηνωτικη τους δράση.Ξεκινήστε τη μέρα σας με τα συγκεκριμένα ροφήματα και θα έχετε πολύ ενέργεια να την αξιοποιήσετε στο υπόλοιπo της ημέρας!

1. ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ

Αρχικά ένα από τα σημαντικότερα tip που θα μοιραστώ μαζί σας είναι η διάθεσιμότητα ενός καλού αποχυμωτή.Αυτός σίγουρα εγγυάτε το 90 % της επιτυχίας του ροφήματος σας! ΔΕΝ χρείαζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για την αγορά ενός καλού αποχυμωτή.Με μια καλή έρευνα αγοράς πριν βγείτε μια βόλτα στα μαγαζία θα καταλήξετε στην αγορά ενός καλού κ οικονομικού αποχυμωτή!

2. GO GREEN

Όταν πρόκειται να φτίαξετε ένα αποτοξηνωτικό ρόφημα εστιάστε περισσότερο στη χρήση λαχανικών και όχι τόσο φρούτων , διότι τα τελευταία πολλές φορές μπορεί να ανεβάσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα.Τα λαχανικά θα συμβάλλουν στην αποτοξήνωση του οργανισμού και τον "οπλίζουν' με πλήθος βιταμινών
. ΜΕΡΙΚΑ λαχανικά τα οποία προτείνονται για τέτοιου είδους ροφήματα είναι το σπανάκι , το λάχανο, το μαρούλι , η σέσκουλα, η ρόκα, ο κόλιανδρος,ο δυόσμος , ο μαιντανός και το κολοκύθι.Εάν θέλετε να προσθέσετε κάποιο φρούτο μια καλή ιδέα είναι το μήλο ή λίγη ποσότητα cranberry!

3.ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑ

Ένας άλλος τρόπος που έχει ιδιαίτερη συμβολή στην αποτοξήνωση του οργανισμού είναι το να προσθέσουμε καρύκευματα, πχ ginger. Μια κουταλίά καγιέν δεν είναι

καθόλου κακή ιδέα και θα δώσει και μια πιο ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη γεύση στο ρόφημα.Επιπρόσθετα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον ίδιο λόγο πράσινη ή καυτερή πιπεριά. ΑΥΤΑ τα spicy στοιχεία θα αποτοξηνώσουν το συκώτι σας και επίσης θα επιταγχύνουν τον μεταβολισμό και θα αποβάλλουν τις τοξίνες απότ ον οργανισμό!

4.ΤΟ ΤΕΥΤΛΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

Το τεύτλο είναι πολύ γνωστό για τις ευεργετικές αποτοξηνωτικές του ιδιότητες, επίσης αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα επομένως είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για

όσους αθλούνται. ΜΠΟΡΟΥΜΕ επομένως και με αυτό να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το ρόφημά μας.

5.ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ

Χρησιμοποίησε εσπεριδοειδή όπως lime, λεμόνια και πορτοκάλι,grapefruit τα οποία έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες!Επιταγχύνουν τον μεταβολισμό, έχουν χα,ηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και έχουν υψηλό επίπεδο σε βιταμίνη C.

6. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Το μυστικό για να κάνεις την κατανάλωση αυτόν των ροφημάτων πιο ενδιαφέρουσα και όχι θέμα ρουτίνας είναι κάθε φορά να παρακευάζεις νέες γεύσεις . Ένα από τα αγαπημένα μου είναι ο συνδυασμός romaine, τζίντζερ, λεμόνι, λάιμ, το κόλιαντρο και μαϊντανό. Θαρρείς και αυτό ίσως ακούγεται παράξενο, αλλά ως χυμός, είναι υπέροχα γλυκός και αλμυρός ταυτόχρονα. Αν θέλετε να κάνετε ένα χυμό, αλλά δεν έχετε τα χρήματα για ένα αποχυμωτή τώρα, μην ανησυχείτε! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπλέντερ σας και σουρώνετε τα υλικά για να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό χυμό.

Εν κατακλείδη, εφαρμόζωντας τα προαναφερόμενα θα παρατηρήσετε σύντομα τα θαυματουργα αποτελέσματα που θα επιφέρει η κατανάλωση τους τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.Προσοχή όμως ! ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ τα υπόλοιπα γεύματα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας !
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ