2014-03-10 20:35:16
Φωτογραφία για ΛΑΣΜΕ : ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε στο «Weekly Show» της Euroleague και απάντησε στο ερώτημα αν του αρέσουν περισσότερο οι τάπες ή τα καρφώματα Στο «Weekly Show» της Euroleague φιλοξενήθηκε ο παίκτης των "πράσινων" παραχωρώντας μια μίνι-συνέντευξη. «Είναι φοβερό το συναίσθημα να κερδίζεις τον Ολυμπιακό. Είναι από τα παιχνίδια που όλοι θέλουν να παίζουν και να παίζουν καλά», είπε αρχικά το «θηρίο» από τη Γκαμπόν ενώ στην ερώτηση αν προτιμά περισσότερος τις τάπες ή τα καρφώματα απάντησε: «Τάπα, τάπα, τάπα! Πολλοί αθλητές καρφώνουν αλλά λίγοι μπλοκάρουν. Νιώθεις εκπληκτικά όταν κάνει μια εντυπωσιακή τάπα. Η τάπα είναι θέμα τάιμινγκ. Πρέπει να πηδήξεις σε σωστό χρόνο για να βγει καλή η φάση. Όταν ήμουν μικρός ένιωθα να είμαι καλός σε αυτό επειδή πηδάω ψηλά. Όμως, και το κάρφωμα σε κάνει να νιώθεις ωραία ειδικά όταν έχεις στην ομάδα ένα καλό πασέρ όπως ο Διαμαντίδης που σου δίνει τη μπάλα τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος».


Στη συνέχεια ο Λάσμε αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού καθώς τόνισε: «Είναι φοβερή η ενέργεια που σου δίνει ο κόσμος. Έχουν υπάρξει πολλές φορές που εξαιτίας αυτής της ενέργειας έχουμε κερδίσει παιχνίδια και χαιρόμαστε να παίζουμε γι αυτούς».

Κλείνοντας ο σέντερ του «τριφυλλιού» υποστήριξε: «Ήρθαν και με βρήκαν όταν πήγαινα σχολείο για να παίξω μπάσκετ. Έτσι ξεκίνησα... Νιώθω αμυντικός παίκτης και όχι επιθετικός. Νομίζω ότι ελάχιστοι παίκτες κοιτούν πρώτα την άμυνα κι έπειτα την επίθεση. Η Αθήνα είναι η καλύτερη πόλη που έχω ζήσει. Πολύ άνετη, χαλαρή και με πολύ καλούς ανθρώπους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ