2014-03-10 22:31:02
Φωτογραφία για ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΚΟ!
Οπαδοί της Πορτουγκέζα επιτέθηκαν και χτύπησαν την μητέρα και την αδερφή του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, Λούις Ντιόγκο!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βία πλήττει το ποδόσφαιρο στην Βραζιλία και φυσικά ούτε η τελευταία. Σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας οπαδοί της Πορτουγκέζα, του συλλόγου που ανέδειξε τον Ντιόγκο, χτύπησαν τόσο την μητέρα του όσο και την αδερφή του!

Η οικογένεια του Ντιόγκο πλήρωσε, όπως φαίνεται, το θυμό των οπαδών της Πορτουγκέσα για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού στη... μισητή Παλμέιρας.

Μάλιστα η μητέρα του Βραζιλιάνου φορ, έσπασε το ένα της πλευρό από την επίθεση που δέχθηκε και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Το περιστατικό έγινε στο πλαίσιο της αναμέτρησης των δύο ομάδων και έχει πάρει αρκετά μεγάλη έκταση στην χώρα του καφέ.

Με βάση τις ίδιες πηγές τα μέλη της οικογένειας του Ντιόγκο δέχθηκαν επίθεση στις κερκίδες του γηπέδου μετά τη νίκη της Παλμέιρας με 1-0 από μία ομάδα ατόμων αγνώστων στοιχείων. Ο Ντιόγκο -που έγινε και αυτός στόχος λεκτικών επιθέσεων από την εξέδρα- έμαθε για το επεισόδιο λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό της μητέρας του, Κλαούντια.

Ο Ντιόγκο αναγκαστικά πλέον στρέφεται κατά της Πορτουγκέζα ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η αδερφή του ανήκει ακόμα στο δυναμικό της ομάδας! Ο ποδοσφαιριστής ανάρτησε και μήνυμα συμπαράστασης για την μητέρα και του και την αδερφή του στο instagram ενώ η οικογένειά του θα κινηθεί νομικά προς πάσα κατεύθυνση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ