2014-03-11 06:36:31
Φωτογραφία για Πάτρα: Για απόπειρα βιασμού κατηγορείται ο 24χρονος που θώπευσε γυναίκα στα οπίσθια... - Για να ξεφύγει με μοτοσικλέτα εμβόλισε το όχημα του φίλου της
Συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 24χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού 38χρονης. Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία της 38χρονης, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, χθες (9-3-2014) το απόγευμα, έξω από το σπίτι της στην Πάτρα, δέχθηκε επίθεση από τον 24χρονο, ο οποίος με τη χρήση σωματικής βίας την έριξε στο έδαφος θωπεύοντας την.

Ο δράστης δεν ολοκλήρωσε την πράξη του, καθότι έγινε αντιληπτός από φιλικό πρόσωπο της παθούσας, ενώ στην προσπάθεια του να διαφύγει, με δίκυκλη μοτοσικλέτα, εμβόλισε το όχημα του φίλου της 38χρονης, που είχε προστρέξει σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Ο συλληφθείς αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί την τρίτη ενώπιον του Ανακριτή.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ