2014-03-11 08:42:59
Φωτογραφία για ΕΜΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
Παρά τις παραινέσεις για απόσυρση της υποψηφιότητάς του και τα δημοσκοπικά αποτελέσματα ο Νικήτας Κακλαμάνης δηλώνει αποφασισμένος να διεκδικήσει τη δημαρχία της Αθήνας. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είχε αναφέρει, δείχνοντας τον κ. Κακλαμάνη, ότι ο ίδιος αν δημοσκοπικά έβλεπε πως δεν τραβάει δεν θα τραυμάτιζε μια άλλη προσπάθεια.

Μιλώντας σήμερα στο Mega o κ. Κακλαμάνης ερωτήθηκε σχετικά και απάντησε ότι η δική του πρόταση θα ήταν «για το δήμο της Αθήνας να ματαιωθούν οι εκλογές και ο δήμαρχος να εκλεγεί με δημοσκόπηση». «Ξέρω ότι η υποψηφιότητά μου έχει ταράξει τα νερά», σχολίασε.

Ο κ. Κακλαμάνης εκτίμησε ότι «τέσσερις είναι αυτοί που θα δώσουν τη μάχη για το δεύτερο γύρο», χωρίς να αναφέρει ονόματα, ενώ επανέλαβε ότι αν έχει περάσει ο κ. Σπηλιωτόπουλος θα τον ψηφίσει. Υποστήριξε ακόμη ότι ένας δήμαρχος χρειάζεται εμπειρία, γνώση και αξιοποίηση των λαθών που μπορεί να έχει κάνει. Δεσμεύθηκε, μεταξύ άλλων, ότι θα απαλλάξει από τα δημοτικά τέλη τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ