2014-03-11 11:19:02
Φωτογραφία για Στην κορυφή της λίστας της Εθνικής ο Αλέγκρι
Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Μίλαν δέχτηκε κρούση από την ΕΠΟ πριν λίγες ημέρες, ενώ επίκειται συνάντησή του με τον Τάκη Φύσσα αφού το όνομά του είναι στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων.

Τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος αναζητούν ήδη στην ΕΠΟ και τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως τώρα μόνο λίγα δεν είναι. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τα ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο πρώην τεχνικός της Μίλαν έχει δεχτεί κρούση από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Αλέγκρι εντός της εβδομάδας αναμένεται να δώσει την απάντησή του, όμως, τονίζουν ότι με τις υφιστάμενες συνθήκες θα είναι δύσκολο οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία αφού υπάρχει απόσταση.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως εντός της εβδομάδας θα γίνει ταξίδι από τον Τάκη Φύσσα προκειμένου να υπάρξει συνάντηση με τον Αλέγκρι. Ωστόσο, δεν είναι βέβαιο αν ο Ιταλός τεχνικός αυτή τη στιγμή αποτελεί την προτεραιότητα της ΕΠΟ ή αν απλά είναι ο προπονητής με τον οποίο θα αρχίσει ο χορός των συναντήσεων, ο οποίος θα συνεχιστεί και με άλλους υποψήφιους.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ