2014-03-11 15:31:13
Φωτογραφία για Cowgirl Style: Τη νέα σεζόν η μόδα ταξιδεύει στην Άγρια Δύση!
Το cowgirl λουκ συνεχίζει να εξελίσσεται και παραμένει μια από τις πιο hot τάσεις της Άνοιξης.

Η Άγρια Δύση επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο της μόδας και τη νέα σεζόν και το cowgirl style γίνεται πιο σέξι και θηλυκό από ποτέ!

Κρόσια, έθνικ prints, ζώνες και κλασσικά denim κομμάτια έρχονται για να αποθεώσουν κάθε μας εμφάνιση, ενώ τα αξεσουάρ έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο με καουμπόικα μποτάκια και δερμάτινες λεπτομέρειες να κλέβουν την καρδιά της κάθε fashionista.

Δες 5 απλούς τρόπους να υιοθετήσεις το trend:

#1 Western κεντήματα: Τα τζην πουκάμισα και παντελόνια παίρνουν άλλη διάσταση με κεντήματα που θυμίζουν Αμερικάνικο country style, περασμένης δεκαετίας θα απογειώσουν τις καθημερινές εμφανίσεις σου:

#2 Δώσε βάση στα αξεσουάρ: Μπότες και μποτάκια με κρόσσια είναι η πιο hot πρόταση ενώ οι φαρδιές, δερμάτινες ζώνες με μεταλλικές λεπτομέρειες θα δώσουν μια έθνικ πινελιά ακόμα και στο πιο μίνιμαλ σύνολο:


#3 Με μίνιμαλ λουκ: Απλά φόρεσε ένα oversized τζην πουκάμισο ή μια λευκή πουκαμίσα και δώσε βάση σε αξεσουάρ για να υιοθετήσεις το trend με μινιμαλιστικό τρόπο. Ένα καπέλο, μια ζώνη σουέντ ή δερμάτινη,booties ή έθνικ κοσμήματα είναι μερικές από τις επιλογές σου:

#4 Για πιο classy εμφανίσεις: Ένα total black η blac&white look μεταμορφώνεται σε ιδανική country style εμφάνιση αν φορέσεις μια ψηλή μπότα, ένα καουμπόικο καπέλο ή μια κομψή κάπα:

#5 Glamorous Cowgirl: Όταν η Άγρια Δύση συναντά τα καμπαρέ το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Για βραδινές εμφανίσεις τόλμησε να συνδυάσεις ένα ιδιαίτερο, λαμπερό τοπ με casual, western κομμάτια και αξεσουάρ για να ισορροπήσεις το σύνολο:
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ