2014-03-11 19:05:57
Φωτογραφία για Διαθέσιμο το εργαλείο SemiRestore στην τελική έκδοση για Windows
Τώρα που η Apple έχει δώσει το ios 7.1 για όλες τις συσκευές όπως σας έγραψα και εχθές θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τι κατεβάζουμε από τον cydia δηλαδή όχι από άγνωστες πηγές tweak που πιθανόν να έχουν πρόβλημα και ..

αποφύγετε τα σπασμένα όσοι από εσάς τα προτιμούσατε γιατί ένα προβληματικό αρχείο DEB που είναι τα πακέτα του cydia μπορεί να κολλήσει την συσκευή σας και να χρειάζεται επαναφορά και όπως καταλαβαίνετε μέλημα μας είναι να μείνουμε πάση θυσία στο ios 7.0.4-6 για να έχουμε jailbreak.

Ωστόσο ο CoolStar ο δημιουργός του SemiRestore έδωσε σήμερα την τελική έκδοση για υπολογιστές windows και σύντομα θα έχουμε και για mac για όσους από εσάς πήγε κάτι στραβά και θέλετε να επαναφέρεται την συσκευή σας ξανά.

Επειδή κάποιοι μου γράψατε πως δεν γνωρίζετε τι κάνει το SemiRestore να πω πως μπορείτε μετά από ένα tweak που κόλλησε την συσκευή σας η ακόμη και αν κάποια tweak την έκαναν να λειτουργεί απελπιστικά αργά και θέλετε να την επαναφέρεται και να είναι όπως πρώτα χωρίς τίποτε εγκατεστημένο από tweak και εφαρμογές να το κάνετε με το SemiRestore και δεν θα φύγετε από firmware που έχετε δηλαδή το ios 7.0.4-6 και να έχετε και τον cydia καθαρό όπως πρώτα.


Για να λειτουργήσει το semirestore θα πρέπει να προνοήσετε από τώρα να έχετε στην συσκευή σας κατεβάσει από τον cydia το πακέτο "openSSH" για να μπορεί το εργαλείο να επέμβει στα αρχεία της συσκευής και το μόνο που κάνετε είναι να ξεκινήσετε το εργαλείο να κάνει μόνο του την δουλειά του και θα έχετε μια καθαρή συσκευή με jailbreak ξανά.

Το SemiRestore για windows προς το παρόν μόνο μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο πιο κάτω και δείτε και το σχετικό video πόσο απλό είναι στη λειτουργία του
...
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ