2014-03-11 20:25:07
Φωτογραφία για Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΜΠΕΛ ...ΛΕΝΕ (ΚΑΙ) ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ
Ισπανικά δημοσιεύματα που επικαλούνται αγγλικές πηγές μεταδίδουν πως η Άρσεναλ μετέφερε στον Ολυμπιακό πως το καλοκαίρι ο Τζόελ Κάμπελ θα επιστρέψει στην Αγγλία.

Μεταξύ άλλων το "Fichajes.net" -που αναφέρει ότι στηρίζει το θέμα του σε πληροφορίες από την Αγγλία και ΜΜΕ της χώρας- υποστηρίζει πως ο Τζόελ Κάμπελ γυρίζει οριστικά στην Άρσεναλ το καλοκαίρι, έχοντας πληροφορηθεί από τον Αρσέν Βενγκέρ και τους ανθρώπους της Άρσεναλ πως θα έχει και ρόλο και χρόνο συμμετοχής σε αυτήν και ενώ έχει γίνει σχετική ενημέρωση και προς τον Ολυμπιακό.

«Ο Αρσέν Βενγκέρ τον θέλει πίσω στην ομάδα για να του δώσει ρόλο και η Άρσεναλ έχει διευκρινίσει προς τον Ολυμπιακό πως το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Αγγλία».

Συμπληρώνει δε πως... «σύμφωνα με αγγλικές πηγές η Άρσεναλ έχει επιβεβαιώσει πως ο Κάμπελ δεν θα συνεχίσει του χρόνου στον Ολυμπιακό. Ο Κοσταρικανός διεθνής χαφ έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως το 2015 ενώ η Άρσεναλ έχει ήδη επιλύσει το πρόβλημα που υπήρχε με την άδεια εργασίας του έτσι ώστε να μπορεί του χρόνου να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ».

Μένει βέβαια να φανεί στην πορεία το τι ακριβώς θα συμβεί με τον διεθνή Λοσταρικανό, του οποίου η υπόθεση πάντως ήταν έτσι και αλλιώς πολύ δύσκολη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ