2014-03-11 21:07:22
Φωτογραφία για Προς Λα Κορούνια ο Ριέρα
Στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Άλμπερ Ριέρα σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Epιστρέφει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Αλμπέρτ Ριέρα σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα "Marca" o Ισπανός αριστερός μέσος, αν και κατά την διάρκεια της θητείας του στην Γαλατασαράι αγωνίστηκε περισσότερο χρόνο ως αριστερό μπακ, είναι χωρίς ομάδα από τον προηγούμενο μήνα όταν ο τουρκικός σύλλογος έλυσε την συνεργασία τους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή των Γαλικιανών, Φερνάντο Βάθκεθ ο οποίος τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία κατά το παρελθόν στην Μαγιόρκα, επιστρέφει στην Ισπανία μετά από έξι χρόνια, όταν και αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της Εσπανιόλ, ενώ στο μεσοδιάστημα μεσολάβησαν η Λίβερπουλ, ο Ολυμπιακός και η Γαλατασαράι.

Η Ντεπορίβο Λα Κορούνια είναι δεύτερη στην "Λίγκα Αδελάντε",  ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Εϊμπάρ, και κατά πάσα πιθανότητα του χρόνου θα βρίσκεται στην Πριμέρα Ντιβισιόν

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ