2014-03-12 20:07:47
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΓΙΑ SOLD OUT ΑΠΟ... ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΙΛΑΝ!
Στην αποκάλυψη πως ήδη έχουν πουληθεί 40.000 (!) εισιτήρια για το ματς του Ολυμπιακού με τη Μίλαν προέβη ο εκ των διοργανωτών του τουρνουά, Τσάρλι Στιλιτάνο.

Το γήπεδο των Μετς όπου θα φιλοξενηθεί ο αγώνας των ερυθρόλευκων με τη Μίλαν χωράει 42.500 θεατές ενώ με κάποιες τροποιήσεις ίσως ξεπεράσει τις 45.000. Ο Στιλιτάνο μιλώντας στο κανάλι της Μίλαν γνωστοποίησε πως το παιχνίδι αυτό πάει για sold out από τώρα!

«Η Μίλαν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στη Νέα Υόρκη ενώ το δεύτερο ματς της θα παιχθεί στην Σάρλοτ με αντίπαλο την Λίβερπουλ. Μέχρι σήμερα έχουν ήδη πουληθεί 40.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Είμαι απογοητευμένος που η Μίλαν αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ χθες το βράδυ, όμως είμαι ευχαριστημένος που θα την δω να μετέχει στο φετινό τουρνουά στις ΗΠΑ. Πέρυσι η Μίλαν πήρε την 3η θέση και ήταν πολύ τιμητικό που μετείχε στον θεσμό. Επίσης θυμάμαι τι είχε πει ο Μπρους Αρίνα, ο τεχνικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι, αφότου η ομάδα του έπαιξε με τους 'ροσονέρι'. Ήταν εντυπωσιασμένος από την απόδοση και την ποιότητα της Μίλαν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ