2014-03-12 21:12:13
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! (PHOTOS)
Οι παίκτες του Ολυμπιακού γευμάτισαν το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ μαζί τους ήταν και ο Μάικλ Ολαϊτάν!

Οι υποχρεώσεις του Θρύλου μας ολοένα και αυξάνονται. Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει και οι προκλήσεις μεγαλώνουν. Η ομάδα μας, όμως, ήταν, είναι και παραμένει μια γροθιά! Το μεσημέρι της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο γευμάτισαν στο Χατζηκυριάκειο, όπου τους περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Μαζί τους ήταν και ο Μάικλ Ολαϊτάν! Ο νεαρός Νιγηριανός, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, βρέθηκε κοντά τους και είχε την ευκαιρία να τα πει μαζί τους ξανά. Η χαρά όλων ήταν έκδηλη, ενώ και ο προπονητής του Ολυμπιακού, κ. Μίτσελ, χάρηκε ιδιαίτερα με την εξέλιξη αυτή. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι ο Μάικλ είναι από τα αγαπημένα παιδιά όλων στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο εισέπραξε εκ νέου το μεσημέρι της Τετάρτης! Το τραπέζι αυτό δεν έγινε με αφορμή το εξιτήριο του Ολαϊτάν, όμως η παρουσία του σε αυτό ήταν το καλύτερο δώρο για όλους όσοι βρέθηκαν εκεί!


Ο κ. Μίτσελ έκανε, μάλιστα, ένα πολύ συγκινητικό post στο Twitter, στο οποίο έγραφε «Με τα παιδιά μου, γιορτάζοντας την επιστροφή του Μάικλ Ολαϊτάν»! Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την χαρά του για τον νεαρό άσο, όπως φυσικά και όλοι οι συμπαίκτες του. Ο ίδιος ο Ολαϊτάν, μάλιστα, με δικό του post στο προφίλ του στο Facebook, δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη που είχε από την ομάδα μας, σε όλα τα επίπεδα!

Χαρακτηριστικά το post του νεαρού Νιγηριανού ανέφερε: Δόξα τω Θεώ, επιτέλους αυτή η δύσκολη εβδομάδα τελείωσε! Είμαι ευλογημένος, αφού σε όλο αυτό το διάστημα δεν ένιωσα ποτέ μόνος. Ο Πρόεδρος, η Διοίκηση του συλλόγου, ο προπονητής μου, οι συμπαίκτες μου και όλοι εσείς με τα μηνύματά σας, τα οποία με ενέπνεαν, ήσασταν πάντα δίπλα μου και τονώνατε την αυτοπεποίθησή μου! Ιδιαίτερο «ευχαριστώ» θέλω να πω στον γιατρό μας και σε όλο το ιατρικό επιτελείο στο Metropolitan, για την υπέροχη φροντίδα. Με χαρά μου ξέρω ότι θα επιστρέψω σύντομα, πολύ πιο δυνατός, για να ανταποδώσω σε όλους σας αυτή την αγάπη! Ο Θεός ας μας ευλογεί!

Στο γεύμα αυτό, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, μεταξύ άλλων, για τις προκλήσεις που ακολουθούν. Κυρίαρχο θέμα, πέραν φυσικά των ευχάριστων νέων για τον Ολαϊτάν, ήταν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας μίλησαν για το ιστορικό, όσο και δύσκολο ματς στο Μάντσεστερ. Για τη σημασία του και για τη σημασία που αποκτά η υπόθεση πρόκριση, εάν και εφόσον επιτευχθεί.

Μάλιστα, τον λόγο πήρε και ο Αντιπρόεδρος του Θρύλου, κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος μίλησε για τη σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξουν όλοι οι παίκτες σε αυτό το ματς και όχι μόνο. Όπως χαρακτηριστικά τους είπε, ο Ολυμπιακός πρέπει να κυνηγάει με προσήλωσε και πειθαρχία όλους τους στόχους του, έναν-έναν. Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές μας να μην πηγαίνουν στο Μάντσεστερ «ελαφρά τη καρδία», αφού το 2-0 δεν εξασφαλίζει καμία πρόκριση, απέναντι σε ομάδες, όμως η Γιουνάιτεντ. Ο παλαιός άσος του Ολυμπιακού κατέληξε δε πως μόνο… μισό θαύμα έχει γίνει με το 2-0 του πρώτου ματς και πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να πάνε στο Μάντσεστερ και να το ολοκληρώσουν!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ