2014-03-13 11:01:12
Φωτογραφία για Χριστιάνα Ερωτοκρίτου: «Δεν πείθει ο Πρόεδρος για την παραίτηση Δημητριάδη»
"Η προσπάθεια του Προέδρου Αναστασιάδη και της Κυβέρνησης να δικαιολογήσουν την καταφανή συναλλαγή που έγινε με τον τέως Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκου Δημητριάδη με επίκληση της αποτυχίας του κ. Δημητριάδη και της ανάγκης να υποβάλει παραίτηση, είναι ατυχής, παραπλανητική και κυρίως δεν πείθει κανένα", δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Χριστιάνα Ερωτοκρίτου.

Χριστιάνα Ερωτοκρίτου ΔΗΚΟΜιλώντας σε σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη στα γραφεία του ΔΗΚΟ, η κ. Ερωτοκρίτου είπε ότι "το Δημοκρατικό Κόμμα έχει εδώ και καιρό τη θέση ότι ο κ. Δημητριάδης έχει αποτύχει και όφειλε να είχε ήδη παραιτηθεί", προσθέτοντας, ωστόσο, ότι "σε ένα κράτος δικαίου και θεσμών, ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα".

Ανέφερε επίσης ότι "το Δημοκρατικό Κόμμα θα εγγράψει το όλο θέμα προς συζήτηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων".

Αναφέροντας ότι "τα ερωτήματα είναι απλά και απαιτούν σαφείς απαντήσεις", η κ. Ερωτοκρίτου διερωτήθηκε: "Πώς εξηγείται η εκπληκτική χρονική σύμπτωση της παραίτησης Δημητριάδη με την ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα για μη-δίωξη του κ. Δημητριάδη" και "γιατί έγινε έμβασμα προς όφελος του κ. Δημητριάδη από το Πάγιο Ταμείο του Κράτους και όχι από την Κεντρική Τράπεζα η οποία έχει δικό της προϋπολογισμό".


Πρόσθεσε ότι "γιατί δηλαδή πληρώνουν οι φορολογούμενοι αυτό έμβασμα;"

Διερωτήθηκε, επίσης, "γιατί το έμβασμα αυτό έγινε σε τράπεζα του Λονδίνου" και κατά πόσον "παραβιάστηκαν οι περιορισμοί που ισχύουν για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις αναφορικά με τη μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό".

Τέλος, η κ. Ερωτοκρίτου διερωτήθηκε "από πότε αποζημιώνεται κάποιος που παραιτείται; Υπήρχε τέτοιος όρος στο συμβόλαιο του κ. Δημητριάδη".
offsite.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ