2014-03-13 14:56:15
Φωτογραφία για Επιχείρηση – σκούπα για την «μαφία» των προμηθειών
Γράφει ο Πέτρος Κουσουλός

Ευρεία επιχείρηση με σκοπό την εξάρθρωση κυκλώματος που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αποτελούσε μέλος της «μαφίας» των προμηθειών διενεργούν οι αστυνομικές αρχές καθ” υπόδειξη των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς.

Η υπόθεση η οποία δουλευόταν υπό άκρα μυστικότητα τα τελευταία τρία χρόνια έχει οδηγήσει σύμφωνα με πληροφορίες του e-reportaz στη σύλληψη ενός τουλάχιστον προσώπου ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ιδιαίτερα γνωστής εταιρείας που προμήθευε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Το εν λόγω πρόσωπο που σύμφωνα με το ρεπορτάζ διαβιούσε πολυτελώς σε βίλες, οδηγούσε Ferrari και είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με την ξαφνική οικονομική του ανέλιξη.

Από τα στοιχεία τα οποία συνέλεξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος, η εταιρεία του πρωταγωνιστούσε σε ένα «πάρτι» υπερτιμολογήσεων το οποίο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.

Από την εισαγγελική έρευνα έχει προκύψει ότι η εν λόγω κομπίνα εκτεινόταν χρονικά μέχρι το 2010.

Στην υπόθεση έχει παρατηρηθεί η μέθοδος των τριγωνικών συναλλαγών μέσω Κύπρου, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο ακριβής αριθμός των κατηγορουμένων.
e-reportaz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ