2014-03-13 15:40:32
Φωτογραφία για Το tablet ΠΑΟΚ με εκπαιδευτικό χαρακτήρα
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει μαθήματα αγγλικών πλέον μέσω του δικού της tablet.Ένα προϊόν το οποίο σίγουρα προκαλεί εντύπωση, από τη στιγμή που μπορεί κανείς να συνδυάσει το σερφάρισμα στο internet με την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Στην εποχή της τεχνολογίας τα κάθε είδους gadgets καλώς ή κακώς έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Αρχικά με τα smartphones κι έπειτα με τα tablets. Ο ΠΑΟΚ σας δίνει την επιλογή να συνδυάσετε το σερφάρισμα στο internet με την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας για εσάς ή τα παιδιά σας με το δικό του tablet το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από το PAOK FC Official Store.

Το tablet ΠΑΟΚ είναι τελευταίας τεχνολογίας με τα εξής χαρακτηριστικά:

Οθόνη 7''

Επεξεργαστή dual core 1.5GHz

Μνήμη 8 GB

Λογισμικό Android 2.3

Wi Fi

3G

Κάμερα 1,3 mp

Ram 1GB

Αυτό που διαφοροποιεί το tablet ΠΑΟΚ, πέρα από το λογότυπο του συλλόγου είναι το πλήρες σύστημα εκμάθησης AXON Powerlearn E Learning System για ενήλικες και παιδιά.


Μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας αξιολόγησης και κατάταξης επιπέδου που χρησιμοποιεί το Διεθνές Δίκτυο σπουδών ΑΧΟΝ μπορείτε online να μάθετε ακριβώς ποιο είναι το επίπεδο σας στα Αγγλικά.

Ανάλογα με τ' αποτελέσματά σας και χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που δίνονται μαζί με το tablet μπορείτε να εγγραφείτε στο Powerlearn AXON και να κάνετε τα μαθήματά σας όπου και εάν βρίσκεστε για έναν ολόκληρο χρόνο!!!

Μπείτε στο paok-megastore.gr και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και τη μοναδική προσφορά πώλησης του tablet.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ