2014-03-13 21:00:40
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι δράσεις των υποψηφίων του ΚΚΕ για Δήμο και Περιφέρεια
Την Τετάρτη 12/3 ο Κ Πελετίδης υποψήφιος δήμαρχος, παραβρέθηκε στην απεργιακή κινητοποίηση που οργανώθηκε από τη Γραμματεία ΠΑΜΕ Αχαΐας στα πλαίσια της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης των δημοσίων υπαλλήλων.

Δήλωσε την ριζική αντίθεση του ΚΚΕ στις απολύσεις των Δ.Υ και την αξιολόγηση που είναι ο Δούρειος ίππος για νέες διαθεσιμότητας –απολύσεις.

Το απόγευμα μίλησε στην πλατεία Όλγαςόπου μεταξύ άλλων δήλωσε για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ ότι η ιδιωτικοποίηση των δικτύων μεταφοράς και ο τεμαχισμός του ομίλου της ΔΕΗ ΑΕ αποτελούν δύο νέους κρίκους στη μακριά αλυσίδα των αντιλαϊκών μέτρων προώθησης της «απελευθέρωσης» του τομέα ηλεκτρικής ενέργειας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του κεφαλαίου και της ΕΕ, που αποδέχονται όλα τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.

Αυτός ο δρόμος οδηγεί σε επιδείνωση της κατάστασης για τη λαϊκή κατανάλωση, για τους εργαζόμενους του κλάδου, καθώς και για την αξιοποίηση των εγχώριων πηγών ενέργειας.


Όλες αυτές οι εξελίξεις πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου για τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, που έχουν συμφέρον από την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και με ψήφοστην ευρωβουλή, στη περιφέρεια ,στο δήμο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Αυριο Παρασκευή στις 7,30 μμ στα συνεργεία του ΟΤΕ στην Οβρυά θα μιλήσει ο Ν Καραθανασοπουλος υποψήφιος περιφερειάρχης Δ.Ελλάδας ,

στις 8π.μ στη Γ ΔΟΥ Πατρών περιοδεύει ο Κ Πελετίδης,

στις 9,30 πμ στο Ναυτικό ΕΠΑΛ περιοδεύειο Σ. Κεραμιδάς

στις 7,30μμ στη Γερμανού και Αγίου Δημητρίου θα μιλήσει ο Σ.Κεραμιδάς υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ