2014-03-14 00:50:25
Φωτογραφία για Η Νταϊάνα είχε διαρρεύσει στον Τύπο βασιλικά τηλέφωνα!
Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε διαρρεύσει μια εμπιστευτική ατζέντα με βασιλικά τηλέφωνα στην εφημερίδα του μεγιστάνα Μέρντοχ, News of the World, όπως αποκάλυψε σήμερα ο πρώην βασιλικός συντάκτης της ταμπλόιντ εφημερίδας.

Ο Clive Goodman έκανε αυτή τη δήλωσε ενώ κατέθεσε σήμερα στην δίκη για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων και τηλεφωνικών υποκλοπών από τα μέσα του Ομίλου Μέρντοχ, που ξέσπασε πέρυσι.

Συγκεκριμένα, η Νταϊάνα έστειλε το αντίγραφο της ατζέντας μέσω ταχυδρομείου στο γραφείο του και αργότερα τηλεφώνησε για να ελέγξει αν ο Goodman το είχε λάβει.

Ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ακόμα ότι η πριγκίπισσα διέρρευσε την ατζέντα για να δείξει το μέγεθος της οικογένειας του πρίγκιπα Καρόλου, σε σύγκριση με τη δική της.

Ο πρώην βασιλικός εκδότης και δημοσιογράφος είπε στο δικαστήριο ότι - σε όλα τα χρόνια της καριέρας του - του παραδόθηκαν πολλά αντίγραφα του καταλόγου με τα τηλέφωνα μελών της βασιλικής οικογένειας.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε διαρρεύσει στην κατηγορούμενη εφημερίδα ένα αντίγραφο της βασιλικής ατζέντας και ένας βαλές του Πρίγκιπα Καρόλου είχε δώσει άλλα δύο.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ