2014-03-14 07:03:07
Φωτογραφία για Νίκολας Κέιτζ: Είναι απαίσιο να είσαι διάσημος σήμερα
Ο Νίκολας Κέιτζ βρέθηκε στο Όστιν για το φεστιβάλ του SXSW, για να προωθήσει την τελευταία του ταινία, στην οποία συνεργάστηκε με τον Ντέιβιντ Γκόρντον Γκρίν, το «Joe» που ταξίδεψε στα φεστιβάλ του Τορόντο και της Βενετίας.

Ο Αμερικανός ηθοποιός άνοιξε μέτωπο με όσους κριτικούς επικεντρώνονται στην ιδιωτική ζωή των ηθοποιών αντί για τις ερμηνείες τους, και κρίνουν μια ταινία κυρίως με τέτοια κριτήρια.

Ο Κέιτζ είπε ότι όλο αυτό είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις επιταγές της εποχής, αφού όλοι πλέον διαθέτουν ένα smartphone και οι ιδιωτικές στιγμές των σταρ γίνονται αυτομάτως δημόσιες. Τόνισε πως «οι δημοσιογράφοι πρέπει να αγνοήσουν την φήμη -αν αυτό είναι δυνατόν- όταν μπουν στην διαδικασία να γράψουν μια κριτική για μια ταινία που συμμετέχει» και παραδέχτηκε πως η κακή φήμη που διέτρεξε την καριέρα του μέσα στα χρόνια επηρέασε την κριτική των δημοσιογράφων στις ταινίες του, κάτι που για παράδειγμα δεν βίωσαν όσοι τον επηρέασαν για να γίνει ηθοποιός.


Ο Κέιτζ αναφερόταν στην περίοδο που κυκλοφόρησε η ταινία «Bad Lieutenant», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Κέιτζ - τότε, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κέιτζ τουλάχιστον, ο κριτικός των L.A. Times έγραψε για τα χρήματα του Κέιτζ, τις ιδιοκτησίες του και τις αγοραπωλησίες σπιτιών του, αφήνοντας στην άκρη την ερμηνεία του.

Ο Κέιτζ «υπερασπίστηκε» την Λίντσεϊ Λόχαν και τον Μπίλ Κλίντον λέγοντας πως «η μεν πρώτη πλήρωσε την έκταση των σχολίων της προσωπικής της ζωής για την συμμετοχή της στο «The Canyons» και ο μεν δεύτερος δέχθηκε σχόλια για την πολιτική του καριέρα για την εξωσυζυγική του σχέση με τη Μόνικα Λεβίνσκι». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ