2014-03-14 10:01:52
Φωτογραφία για Ο «Marathon man» ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ...
«Τι θα σήμαινε η λέξη ''ήττα'' για εσάς;» ρώτησαν τον υποψήφιο δήμαρχο Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη, σε μία από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα της περιοχής, κι εκείνος απάντησε ως εξής:

«Ποτέ δεν μπαίνω σε μία μάχη που υπάρχει περίπτωση να χάσω... πρώτα απ’ όλα, θέλησα να κάνω έρευνα, σε περίπτωση που γίνω δήμαρχος, αν μπορώ να υλοποιήσω αυτά που έχω στο μυαλό μου για την περιοχή και αν αυτά είναι ρεαλιστικά και πραγματοποιήσιμα στη δύσκολη κατάσταση που διανύουν και ο δήμος και η χώρα αυτήν την περίοδο, γιατί δεν είμαι με τίποτα να φάω καμιά ξεφτίλα στα γεράματα, αναλαμβάνοντας κάτι που δεν μπορώ να φέρω εις πέρας...το δυσάρεστο για μένα θα ήταν να έχει τελειώσει η πενταετία και να μην έχει υλοποιηθεί πλήρως το πρόγραμμά μου.. αλλά τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει.. δεν λειτουργώ ως ''καλοχαιρέτας'' αλλά ως μάνατζερ, επομένως μόνο μία δυνατότητα υπάρχει: η υλοποίηση του πλάνου. Είναι μονόδρομος!».. Σ.Σ.

Τάδε έφη Ζαρατούστρας, («Marathon man»), κι' εγώ ως δημότης της περιοχής λέω να τον ψηφίσω, όχι για τίποτε άλλο, αλλά γιατί τόσα χρόνια δεν είδε και κανένα καλό η περιοχή από τους προηγούμενους Δημάρχους, ή κάνω λάθος, δεν κάνω! Τσιφλικάδες της περιοχής ήταν και είναι και για τα συμφέροντα τους και μόνο ενδιαφέρονται. 

Γεια σου Ηλία με την τρέλα σου κι' εγώ με την δική μου....  

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ