2014-03-14 10:34:17
Φωτογραφία για ΣΤΟ... «ΚΟΛΠΟ» ΓΙΑ ΜΟΡΑΤΑ Η ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Μετά τις Άρσεναλ και Τότεναμ, στο «κόλπο» της απόκτησης του Αλβάρο Μοράτα από τη Ρεάλ μπαίνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τους Ισπανούς.

«Παιχνίδι» των «μερένχες» για να ανεβάσουν την τιμή του νεαρού διεθνούς επιθετικού ή κάτι παραπάνω; Τον περασμένο Γενάρη η Άρσεναλ δεν κατάφερε, όπως ήθελε, να πάρει με τη μορφή δανεισμού τον Μοράτα από τους «μερένχες», η Τότεναμ επίσης έχει αναφερθεί ως ενδιαφερόμενη για τον παίκτη, αλλά αυτές δεν είναι και οι μοναδικές αγγλικές ομάδες που τον έχουν βάλει στο... στόχαστρο.

Σύμφωνα με τη «Marca» ενδιαφέρον για τον 21χρονο φορ, που μετά και το τέρμα που πέτυχε επί της Γερμανίας την προηγούμενη εβδομάδα με τη φανέλα της U21 της Ισπανίας έφτασε τα 13 σε 12 συμμετοχές και χρειάζεται ένα ακόμα για να γίνει ο τοπ σκόρερ της χώρας σε αυτό το επίπεδο, έδειξαν και οι «κόκκινοι διάβολοι».

Ο ίδιος εξάλλου εμφανίζεται να είναι... «χολωμένος» από την αρκετά περιορισμένη συμμετοχή του σε σχέση τουλάχιστον με τον έτερο πιτσιρικά της μαδριλένικης επίθεσης Χεσέ Ροντρίγκες, τη στιγμή που το συμβόλαιο του λήγει το 2015.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ