2014-03-14 11:27:47
Φωτογραφία για ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΙΤΣΕΛ...
Ο Μίτσελ αυτές τις μέρες μιλάει στους παίκτες του Ολυμπιακού για το μεγάλο παιχνίδι της προσεχούς εβδομάδας στην Αγγλία μ ετη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τους υπενθυμίζει ότι προηγείται η νίκη επί του Πανθρακικού προκειμένου να τελειώσει και μαθηματικά η κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ισπανός τεχνικός τονίζει στους ερυθρόλευκους ότι δεν έχει κριθεί τίποτα ενόψει Μάντσεστερ με το 2-0 του πρώτου αγώνα και ότι ο αντίπαλος θα δώσει τα πάντα μέσα στην πανίσχυρη έδρα του ώστε να ανατρέψει τα δεδομένα.

Απόλυτη συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια ζητάει ο Μίτσελ, ο οποίος είχε απαιτήσεις για περισσότερη δραστηριότητα από τον Κάμπελ σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος καθώς προορίζει τον Κοσταρικανό για τη θέση του φορ στο Ολντ Τράφορντ. Αλλά και προσήλωση από τον Μανωλά που έκανε λάθη στα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και φυσικά θα έχει πολύ μεγαλύτερη πίεση από τους επιθετικούς της Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Μίτσελ θα βγάλει σήμερα αποστολή με πολύ ροτέισον για το ματς με τον Πανθρακικό, ενώ είναι πιθανό, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, να ακολουθήσουν την ομάδα στην Αγγλία για τον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ και οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ώστε να είναι όλοι μαζί για την προσπάθεια να ολοκληρωθεί η υπέρβαση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ