2014-03-15 11:20:06
Φωτογραφία για Ο ΡΟΤΖΕΡΣ... «ΑΠΕΙΛΕΙ» ΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.!
Ο Μπρένταν Ρότζερς βλέπει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει μείνει πολύ πίσω στη μάχη της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει η Λίβερπουλ να είναι αυτή που θα της δώσει το... τελειωτικό χτύπημα!

Είναι ίσως το σημαντικότερο ντέρμπι στην Αγγλία και είναι ίσως η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που η Λίβερπουλ ξεκινά από θέση ισχύος σε σχέση με τη Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο προπονητής των «Reds» το γνωρίζει πολύ καλά και θέλει να δώσει τη χαρά στους οπαδούς της ομάδας να είναι αυτός που θα "σκοτώσει" τις όποιες ελπίδες της αντιπάλου του Ολυμπιακού για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, και μάλιστα μέσα στο σπίτι της: «Είμαστε 11 βαθμούς μπροστά τους ήδη. Αν η διαφορά πάει στους 14 δεν θα μπορούν να επιστρέψουν. Ακόμα και αν μείνει ως έχει η απόστασή μας, θα είναι πολύ δύσκολο για αυτούς γιατί εμείς γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».


Ο 41χρονος τεχνικός προσδιόρισε και τους στόχους της φετινής Λίβερπουλ, αποφεύγοντας να μιλήσει για κατάκτηση του τίτλου: «Η πρώτη μας δουλειά είναι να εξασφαλίσουμε την τέταρτη θέση και από κει και πέρα να κινηθούμε όσο πιο ανοδικά γίνεται».

Το παρελκόμενο καλό από μια τέτοια επιτυχία δεν είναι άλλο από το να καταδικάσουν τους αντιπάλους τους να μείνουν εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Ρότζερς ξέρει καλά ότι αν μια ομάδα μπει σε περίοδο ευρωπαϊκής… απαξίωσης, είναι δύσκολο να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια:

«Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα όταν δεν βρίσκεσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα μας είναι διαχρονικά ένα τεράστιο μέγεθος, ωστόσο ήταν δύσκολο να πείσουμε μεγάλους παίκτες να έρθουν σε μας όταν ήξεραν ότι δε θα αγωνιστουν στην καλύτερη διοργάνωση. Σε όποια ομάδα και αν συμβεί αυτό θα είναι δύσκολο να επανέλθει. Όπως συνέβη και με τη Λίβερπουλ, το ένα ή τα δύο χρόνια παρακμής μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν είκοσι…»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ