2014-03-15 12:20:26
Φωτογραφία για Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!
O τελικός του Champions League του 2014 θα γίνει στη Λισαβόνα και για έξι μέρες ακόμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση για εισιτήρια!

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων από την UEFA για τον τελικό του Champions League του 2014 ξεκίνησαν από τις 10 Μαρτίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας και σταματούν στις 21 Μαρτίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για δύο εισιτήρια ανά άτομο, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Σε έξι μέρες, η διαδικασία θα απενεργοποιηθεί και όλες οι αιτήσεις θα μπουν σε κλήρωση, ανεξάρτητα από το πότε έγιναν, έτσι ώστε να καθοριστεί το ποιοι από τους αιτούντες θα πάρουν στα χέρια τους τα «μαγικά χαρτάκια», καθώς η ζήτηση ξεπερνά τις διαθέσιμες θέσεις, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια απευθύνονται στους φίλους του ποδοσφαίρου που θέλουν να βρεθούν στον τελικό, ανεξαρτήτως από το ποιες ομάδες θα αγωνιστούν. Για τους οπαδούς των φιναλίστ του τελικού του Champions League στη Λισαβόνα θα υπάρξουν εισιτήρια που θα δοθούν απευθείας στους συλλόγους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ